Yamaha R125 hala alınır mı?

Eyübüü

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 Zotac 1660s 520mk anakart ddr4 vengance 8gb ram
Bir bayanla konuştum 2. sahibiymiş, açıkçası çok hor kullandığını düşünmüyorum güzel makine ama 12 yıllık olması biraz sıkıntı. Depo grenajında sürtme var, tramer 3700 TL 2021'de küçük bir kaza yapılmış kozmetiğe zarar gelmiş, sizce hala alınabilir mi?

Bu aletin oturuş pozisyonu insanı ya fıtık eder ya da kanser. Performans desen yok. Sadece şekli var. Bir zamanlar yeni başlayanların tercihi olduğu için bakımsız vs. çok binildi. Uzak durmakta fayda var.

Bu tarz bur oturuşa alışabileceğimi düşünüyorum performans olarak en iyi 125CC zaten bir şey beklememek lazım ilk motorum kmde düşük.

Bu aletin oturuş pozisyonu insanı ya fıtık eder ya da kanser. Performans desen yok. Sadece şekli var. Bir zamanlar yeni başlayanların tercihi olduğu için bakımsız vs. çok binildi. Uzak durmakta fayda var.
Ergenlerin hastası olduğu çöp alet 0-100 3 iş günü oturuş pozisyonu neredeyse r6 kadar rahatsız allah bilir arkadaşın ilk motorudur bide al al 10 numara olur senin için alırken sıkıntılı motoru kakalarlar yüksek ihtimal hadi onu atlattın o sele yüksekliği ve oturuş pozisyonuyla yerde bulursun kendini dar dönüşlerde ilk motorun olacaksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı