Yamba 900 nasıldır?

arctur

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kaykay araştırırken gözüme yamba 900 ve 500 çarptı. Deseninden ötürü 900 modeline biraz daha yakınım fakat aradaki yaklaşık 1500 TL'lik farka değer mi? Bir de Gang'in Longboard'ı var. 900 ve 500 abec 7 rulman kullanırken gang 9 kullanıyor fakat kaykay genel anlamda ne kadar kaliteli bilmiyorum. Desenini de hiç beğenmedim fakat 900 ve 500'den kaliteli diyorsanız onu da düşünebilirim.

ABEC 7 ve 9 rulmanların arasında kayış performansı olarak hissedilir fark olur mu?

Bu arada sıfır kaykaylardan daha kalitelisini alabileceksem ikinci ele de açığım. Bütçem yine bu civarlarda.

Unutmadan kaykaya yeni başlıyorum, daha önce birkaç kez belki sürmüşümdür. 'Beginner' seviyesindeyim kısacası. Cruiser/Longboard kaykaylar yeni başlayanlar için çok zorlayıcı olur mu?

Saydığın kaykayların hepsi kaliteli. Eğer yeni başlayacaksan cruiser al, longboard kontrol etmekte zorlanırsın. 2. el sitelerinde kaykayları çok daha ucuza bulabilirsin.

Saydığın kaykayların hepsi kaliteli. Eğer yeni başlayacaksan cruiser al, longboard kontrol etmekte zorlanırsın.

Şimdilik evet cruiser düşünüyorum. Longlar pek bana göre değil açıkçası.

Cruiserlerle akrobatik hareket yapılabilir mi? Zor mu olur? Her zaman akrobasi denemeyeceğim ama arada hareket de yapmak isterim.

2. el sitelerinde kaykayları çok daha ucuza bulabilirsin.

Yamba 900'ü 3000 TL'ye bulabiliyorum. 700 lira üstüne sıfırı varken ikinci ele pek yanaşmak istemedim ama 2500 TL bandının altında görürsem bir bakarım. Bunun dışında ikinci el önerileriniz varsa bakabilirim, zaten konuyu da biraz bunun için açtım.

Son olarak Yamba 900 ve 500'ün arasındaki fiyat farkına değer mi? 900 bana 500'ün sunamadığı neleri sunabilir, bilginiz var mı? Koyu renginden dolayı 900'e daha yakınım ama aralarında desen dışında fark yoksa belki 500 de düşünebilirim.

@erme sizin bir yanıtınızı benzer konularda gördüm. Kaykay sporuna ilginiz varsa ve katkı sağlayabilecekseniz beklerim Kaç gündür kaykay seçemedim.

@erme sizin bir yanıtınızı benzer konularda gördüm. Kaykay sporuna ilginiz varsa ve katkı sağlayabilecekseniz beklerim Kaç gündür kaykay seseçemedim.
Kaykayla ilgilenmiyorum maalesef. Bir dönem arkadaş için bolca araştırmistim. Aklımda kalan tek şey horn markası gayet iyi başlangıç icin.

Yamba 900 biraz pahalı geldi, 500'ü ise hareket için önermediler. 2000 TL'ye satılan Gang'lerin desenlerini de hiç beğenmedim ve ani bir karar alarak 150 TL indirimle Freedom'dan POW 8.0 Plant Black SE model kaykay aldım.

@hadwiger sizi de darlıyorum kusura bakmayın ama kötü seçim yaptıysam bana yol gösterebilir misiniz? İyi midir bu kaykay? Özellikleri kötü görünmüyor, olumsuz yorumları da pek yok gibi ama bilemedim.

Geldiğinde kaykayın kaliteli olduğunu nasıl test edebilirim? Kendisini belli eder mi yoksa ekstra test yapmama gerek var mı?

POW kaykaylar bir dönem Skateboarding Turkey'de satılıyordu ve bayağı bir kişi almıştı, genel olarak yorumlar hep olumlu yöndeydi. Pişman olacağınızı hiç sanmam, şimdiden hayırlı olsun. Başka sorunuz olursa da sorun lütfen, sıkıntı yok.

Başka sorunuz olursa da sorun lütfen

Aslında sormaya bile gerek duymayacağım kaykaya overall açıdan bakarsam ama yabancıların huyundan mıdır suyundan mıdır bilmiyorum çoğu kaykayı gömme huyları var, yabancı subreddit'lerden birine sorduğumda şu yanıtı aldım:

Geldiğinde kaykayın kaliteli olduğunu nasıl test edebilirim? Kendisini belli eder mi yoksa ekstra test yapmama gerek var mı?

Bu da memnun etmezse Yamba 500 alıp geçeceğim artık. Tercih kısmı epey uzadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…