Kaykay araştırırken gözüme yamba 900 ve 500 çarptı. Deseninden ötürü 900 modeline biraz daha yakınım fakat aradaki yaklaşık 1500 TL'lik farka değer mi? Bir de Gang'in Longboard'ı var. 900 ve 500 abec 7 rulman kullanırken gang 9 kullanıyor fakat kaykay genel anlamda ne kadar kaliteli bilmiyorum. Desenini de hiç beğenmedim fakat 900 ve 500'den kaliteli diyorsanız onu da düşünebilirim.
ABEC 7 ve 9 rulmanların arasında kayış performansı olarak hissedilir fark olur mu?
Bu arada sıfır kaykaylardan daha kalitelisini alabileceksem ikinci ele de açığım. Bütçem yine bu civarlarda.
Unutmadan kaykaya yeni başlıyorum, daha önce birkaç kez belki sürmüşümdür. 'Beginner' seviyesindeyim kısacası. Cruiser/Longboard kaykaylar yeni başlayanlar için çok zorlayıcı olur mu?
ABEC 7 ve 9 rulmanların arasında kayış performansı olarak hissedilir fark olur mu?
Bu arada sıfır kaykaylardan daha kalitelisini alabileceksem ikinci ele de açığım. Bütçem yine bu civarlarda.
Unutmadan kaykaya yeni başlıyorum, daha önce birkaç kez belki sürmüşümdür. 'Beginner' seviyesindeyim kısacası. Cruiser/Longboard kaykaylar yeni başlayanlar için çok zorlayıcı olur mu?