s_g_rx7 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bugün gözlüğüm ortasından kırıldı ve yapıştırmaya çalıştık yamuk yapıştı, taktığımda gözümde değişiklik hissediyorum, göz sağlığımı bozar mı?
Merhaba arkadaşlar bugün gözlüğüm ortasından kırıldı ve yapıştırmaya çalıştık yamuk yapıştı, taktığımda gözümde değişiklik hissediyorum, göz sağlığımı bozar mı?
eylshixw0 Zeptopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Eylül 2024 #2 O sana farklı gelmiştir merceginde bir sıkıntı yoksa gözüne bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS s_g_rx7 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 eylshixw0 dedi: O sana farklı gelmiştir merceginde bir sıkıntı yoksa gözüne bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Başta taktığımda iki gözümda tertarafa kaymak istiyor gibi hissediyordum ancak şu an düzeldi gibi. Artı 0 Eksi
eylshixw0 dedi: O sana farklı gelmiştir merceginde bir sıkıntı yoksa gözüne bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Başta taktığımda iki gözümda tertarafa kaymak istiyor gibi hissediyordum ancak şu an düzeldi gibi.