M Murat712 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 USB'nin ön kısmı bu şekilde yamuldu, bilgisayara taktığımda çalışmıyor. Tamir veya içindekileri kurtarmanın bir yolu var mı yoksa artık çöp mü? Dosya Ekleri 7562de52-c621-44d2-8e2f-a3e7c94df43b.jpg 102,8 KB · Görüntüleme: 93
USB'nin ön kısmı bu şekilde yamuldu, bilgisayara taktığımda çalışmıyor. Tamir veya içindekileri kurtarmanın bir yolu var mı yoksa artık çöp mü?
R Resix Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 475 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Lehim beceriniz iyi ise PCB üstündeki yolları kazıyıp lehim yapılabilir. Ama ince işçilik lazım. Çok iyi olmanız lazım lehim konusunda. Artı 0 Eksi
Lehim beceriniz iyi ise PCB üstündeki yolları kazıyıp lehim yapılabilir. Ama ince işçilik lazım. Çok iyi olmanız lazım lehim konusunda.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Ağustos 2023 #4 Karttaki yerleri ince uşçilinkle lehimlemelisiniz. yapamayacaksanız çöp. Artı 0 Eksi
KS KS M Murat712 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 ECHOSGRIM dedi: Lehim beceriniz iyi ise PCB üstündeki yolları kazıyıp lehim yapılabilir. Ama ince işçilik lazım. Çok iyi olmanız lazım lehim konusunda. Genişletmek için tıkla... Daha önce sadece 2 defa kullandım onlarda basit şeylerdi ama denemekten zarar gelmez zaten çöp olmuş dediğiniz gibi deneyeyim. Artı 0 Eksi
ECHOSGRIM dedi: Lehim beceriniz iyi ise PCB üstündeki yolları kazıyıp lehim yapılabilir. Ama ince işçilik lazım. Çok iyi olmanız lazım lehim konusunda. Genişletmek için tıkla... Daha önce sadece 2 defa kullandım onlarda basit şeylerdi ama denemekten zarar gelmez zaten çöp olmuş dediğiniz gibi deneyeyim.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Ağustos 2023 #6 Murat712 dedi: Daha önce sadece 2 defa kullandım onlarda basit şeylerdi ama denemekten zarar gelmez zaten çöp olmuş dediğiniz gibi deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Deneyin ama siyah olan çipe zarar vermeyin. Artı 0 Eksi
Murat712 dedi: Daha önce sadece 2 defa kullandım onlarda basit şeylerdi ama denemekten zarar gelmez zaten çöp olmuş dediğiniz gibi deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Deneyin ama siyah olan çipe zarar vermeyin.
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 475 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #7 Murat712 dedi: Daha önce sadece 2 defa kullandım onlarda basit şeylerdi ama denemekten zarar gelmez zaten çöp olmuş dediğiniz gibi deneyeyim. Genişletmek için tıkla... USB pinlerine giden yolları izleyin kopuk yerleri lehimle tamamlayın. Artı 0 Eksi
Murat712 dedi: Daha önce sadece 2 defa kullandım onlarda basit şeylerdi ama denemekten zarar gelmez zaten çöp olmuş dediğiniz gibi deneyeyim. Genişletmek için tıkla... USB pinlerine giden yolları izleyin kopuk yerleri lehimle tamamlayın.
KS KS M Murat712 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #8 Diyelim ki yanlış bir şey yaptım ve fark etmeyip bilgisayara taktım. Bilgisayara zarar verme ihtimali var mı ? Ona göre başka bilgisayarda deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Diyelim ki yanlış bir şey yaptım ve fark etmeyip bilgisayara taktım. Bilgisayara zarar verme ihtimali var mı ? Ona göre başka bilgisayarda deneyeceğim.
R Resix Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #9 Murat712 dedi: Diyelim ki yanlış bir şey yaptım ve fark etmeyip bilgisayara taktım. Bilgisayara zarar verme ihtimali var mı? Ona göre başka bilgisayarda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Vermez. Artı 0 Eksi
Murat712 dedi: Diyelim ki yanlış bir şey yaptım ve fark etmeyip bilgisayara taktım. Bilgisayara zarar verme ihtimali var mı? Ona göre başka bilgisayarda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Vermez.