Yan binada fiber var bizde yok

Makaleler
1
Merhaba öncelikle. Ben müstakil bir evde oturuyorum hemen yanımıza 2 sene önce bir bina yapıldı ve onlara 1000MBPS fiber altyapı verilmiş bizde ise 84Mbps VDSL altyapı var. Bizim evimiz sokaktaki internet kutusuna daha yakın. Şimdi biz başvursak ücretini ödeyerek fiber hat çektirme ihtimalimiz var mı? Eğer kabul edilirse devamı hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim.

Aynı sorunla karşı karşıyayız, bize 6-12 ay içerisinde size de gelecek dediler ama gelen giden yok. Kendimiz de başvuru falan yapamıyoruz sanırsam.

Aynı sorunla karşı karşıyayız, bize 6-12 ay içerisinde size de gelecek dediler ama gelen giden yok. Kendimiz de başvuru falan yapamıyoruz sanırsam.

Hocam koskoca sokakta sadece bu binada var. Hemen karşısına 4-5 yıl önce yapılan binada 70Mbps altyapı var. Türk Telekom son zamanlarda fiber koyuyor galiba. Ayrıca fiber çektirme ücreti zaten fazla çıkmıyormuş. TT ekipleri eve kutu koyduktan sonra evin içine kablo çekmek basit zaten müstakil olduğu için. Bizim burası küçük şehir olduğu için belki ilgilenirler şansımı deneyeceğim.

Hocam koskoca sokakta sadece bu binada var. Hemen karşısına 4-5 yıl önce yapılan binada 70Mbps altyapı var. Türk Telekom yeni binalara hep fiber koyuyor galiba. Ayrıca fiber çektirme ücreti zaten fazla çıkmıyormuş. TT ekipleri eve kutu koyduktan sonra evin içine kablo çekmek basit zaten müstakil olduğu için. Bizim burası küçük şehir olduğu için belki ilgilenirler şansımı deneyeceğim.
Yeni evlere zaten koyulur, altyapınız da eksik olabilir bu arada eskiden 16 mbps alıyorduk altyapı yüzünden, şuan 85 seviyesine çıktı.
Yavaş yavaş iyileşiyor sanırım.

Yeni evlere zaten koyulur, altyapınız da eksik olabilir bu arada eskiden 16 Mbps alıyorduk altyapı yüzünden, şu an 85 seviyesine çıktı.
Yavaş yavaş iyileşiyor sanırım.

Evet dediğiniz gibi yavaş yavaş iyileştiriyorlar. Normalde ben 75Mbps kullanıyordum bu sene mart ayında beni aradılar altyapınız 100Mbps oldu sizin de internet paketinizi ücretsiz 100Mbps yaptık diye ama hala 80 gözüküyor sebebini bilmiyorum. Biraz uğraşırsam ve Türk Telekom içinden tanıdık bulursam halledilebilir gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı