Yan binada fiber varken bizim binada yok

Evet yan binamıza 1000MBPS internet altyapısı geldi. Aramızda 25-30 metre var. Bizde 71 Mbps internet var. Bizim binayada getirilebilmesi için nereye başvuru yapmam lazım bilgisi olan var mı?

Evet.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    35,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 76.png
    76.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Dilekçe hazırlayın ve İlçenizdeki Türk Telekom Müdürlüğüne verin ayrıca E-Devlet ile BTK üzerinden de başvuru yapın.

Dilekçe hazırlayın ve İlçenizdeki Türk Telekom Müdürlüğüne verin ayrıca E-Devlet ile BTK üzerinden de başvuru yapın.

Pazartesi dilekçe verecem ama birkaç kişiye sordum imza lazım dedi bizim binada yaş ortalaması evli işinde gücünde olduğu için çok takacaklarini sanmam. Şansımızı deneyelim ama.

Hocam bölgenizin ISS kimse oraya dilekçe vermek gerekiyor. Zamanında başıma gelmişti yan binada fiber vardı bizde de Hiper. Genelde apartmanlara veriyorlar fiberi.
Türknetten adresimi sorguladigimda bizim dairede iş emri gözüküyor. Türk Telekom'a gene dilekçe vereceğim ama bakalım.

Türknet ve Türk Telekom ve millenicom ile görüştüm. Bina planlanmaya alınmış. Kutu koyacaklarmis. Ama zaman vermediler. Turknet 100 megabit veriyor millenicom 1000mbps veriyor. Turkneti bırakıpta millenicoma da geçmek istemiyorum. Kafam çok karıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı