Geçenlerde mahallede altyapı çalışması vardı fiber kablo çekiyorlardı. Bizim binaya bir şey yapmadılar ama yandaki çok eski bir binaya bundan koymuşlar. O binanin altyapı sorgusu yaptığımda hızı ADSL'ydi. Bu kutu nedir arkadaşlar?
Fiber kutusu.Geçenlerde mahallede altyapı çalışması vardı fiber kablo çekiyorlardı. Bizim binaya bir şey yapmadılar ama yandaki çok eski bir binaya bundan koymuşlar. O binanin altyapı sorgusu yaptığımda hızı ADSL'ydi. Bu kutu nedir arkadaşlar?
Eki Görüntüle 1562108
Fiber kutusu.
Bende öyle düşündüm bu kutuyu görmeden önce TT müdürlüğüne gidip fiber için konuştum bizim bölgeye geleceğini söyledi ama binaya kadar değil de mahalledeki kutuya kadar gelecek dedi faka bir şey değişmedi bu binaya neden gelmiş anlamadım.
O binanın altyapısı ya yoktur ya da hasarlıdır ya da düzeltemeyecek şekilde hız problemi vardır. Bakır çekmek yerine fiber getirmişlerdir. Telekom'un bazen böyle dengesiz hareketleri oluyor.
Bilmiyorum hocam mahallede kablo çeken adamlar bize binaya geliyor dedi müdürlük bölgeye geliyor ama binaya kadar değil dedi brn bu işten bir şey anlamadım.
Demek istedikleri size VDSL gelecek ama yandakine fiber geldi demek istiyor. Yakınlarınıza tip7 tarzı kabin koyup fiberi o kutuya çekecekler ve oradan eski bakır kablolarınız ile maksimum 100 Mbps internet verecekler. Yani yandaki 1000 kullanırken sana 60-70 gelecek. Adaletsizlik...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.