Yan ekran yapmak için monitör önerisi

Bütçe
2000-3000

393654

Kilopat
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
7.078
Makaleler
1
Çözümler
36
Merhaba, yakın zamanda yan ekran olarak kullanmak için monitör almayı planlıyorum. Biraz araştırdım ve şu an aklımda bu model var. Pivot olması bu monitörü beğenmemin başta gelen sebeplerinden. 75Hz ve IPS paneli var. 17" laptopum ile kullanacağımdan dolayı çok büyük olsun istemiyorum, 24" bir monitör laptopun yanında fazla büyük duracaktır muhtemelen. Laptopun ekranı 120Hz ve hikayeli oyunlarda 120FPS alamayacağım için bu monitörden oynarım diye düşünüyorum (paneli iyiyse tabii). Sizce alınır mı? Eğer alınmazsa hangi modelleri önerirsiniz? Belirli bir bütçem yok ama 2000-3000 arası diyeyim. Mümkün olduğunca ucuz olsun.
 
22 inç ufak gelmeyecekse alabilirsin. Pivot olması ve IPS olması bu bütçede çok uygun yapıyor.
Ben inç olarak sadece takılırım konuya.
24 inç olan modeli Trendyol'da indirimde çünkü. 75 Hz Samsung
Genel olarak oyuncu monitörü değil fakat iş görür.
Aslında ilerleyen zamanlarda ufak gelmesinden şikayet etmeyeyim diye 24" almayı düşündüm, hatta Amazon'da 2600 küsürdü galiba ama zam yapmışlar. Trendyol'dan alabilirim ama şundan şüphe ediyorum, iade yasası kalktığı için kırık vs gelirse iade edebilecek miyim? Amazon'da bildiğim kadarıyla hala iade oluyor ama Trendyol'da durum nasıl bilemiyorum.
 
Aslında ilerleyen zamanlarda ufak gelmesinden şikayet etmeyeyim diye 24" almayı düşündüm, hatta Amazon'da 2600 küsurdü galiba ama zam yapmışlar. Trendyol'dan alabilirim ama şundan şüphe ediyorum, iade yasası kalktığı için kırık vs gelirse iade edebilecek miyim? Amazon'da bildiğim kadarıyla hala iade oluyor ama Trendyol'da durum nasıl bilemiyorum.

Bu iş biraz kumara giriyor.
Ya parayı basar Amazon'dan alırsın. Kendini garanti etmiş olursun.
Ya da Trendyol'dan alır paran cebine kalır ama riske girer sağlam ürün beklersin.🫤
 
Bu iş biraz kumara giriyor.
Ya parayı basar Amazon'dan alırsın. Kendini garanti etmiş olursun.
Ya da Trendyol'dan alır paran cebine kalır ama riske girer sağlam ürün beklersin.🫤
Amazon da tekrar eski fiyatına düşünce hemen aldım. Umarım pişman olmam. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
 

Geri
Yukarı