Yanaklardaki Tombulluk

DarkNight_

Kilopat
Biraz sacma bir konu oldu farkindayim fakat aklima takilan bir seydi bu. Oncelikle 1.80 boyundayim ve 69-70 kg'yim. Cok kilolu degilim hatta zayif bile gosteriyorum fakat yanaklarim biraz tombul. Bu tombulluk Fitness sayesinde gecer mi? Daha da toparlanir mi suratim? Son birkac haftadir buna taktim eminim ki bir duzene girerim yani komple vucut olarak fakat ben yinede sormak istedim. Zaten birkac gun icinde Fitnessa baslayacagim ve ortalama kac ay icinde toparlanmaya baslarim hem vucut hem surat olarak? Cok tesekkurler cevaplayan herkese simdiden.

Yanaklar da ki o tombulluk bildiğim kadarı ile su oranı ile alakalı. Çoğu yağ ve su oranı düşük olan kişilerin yanakları tam düzgün. Ayrıca bunlardan çene kası egzersizleri yapmanızı da tavsiye ederim.

Yağ oranın yüksek olabilir veya vücudunda ödem olabilir.Aşağıya atacağım videolara baksan iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Limon ve Elma sirkesini de karıştırıp içmen yeterli olur sabahları aç karnına)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önemli olan yediğini de içtiğine dikkat etmendir.Birde sürekli su tüketmen cidden faydalı olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı