Yanaklardaki yağlar nasıl eritilebilir?

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Yanaklarımda yağ oranının fazla olduğu düşünüyorum. Nasıl yanaklarımdaki yağları eritebilirim?

Yanaklarımda yağ oranının fazla olduğu düşünüyorum. Nasıl yanaklarımdaki yağları eritebilirim?
Şekeri azalt ve meyve gibi doğal şekerleri tüketmeye bak. Ödem olasılığından dolayı tuz tüketimine dikkat et ve bol su iç. Hamur işi de çok kullanma.

vücüdun yaglı değil ama sadece yanakların böyle duruyorsa o büyük ihtimalle ya kilo vermişsindir orda deri kalmıştır ya da ödemdir onu da tuz ve şeker kullanımına dikkat ederek atabilirsin

Büyük ihtimal sismansin. Özel bir durum değilse zayıflayarak. Ya beslenme ya spor ikisinden biri olucak. İkisi de olursa daha iyi olur.

vücüdun yaglı değil ama sadece yanakların böyle duruyorsa o büyük ihtimalle ya kilo vermişsindir orda deri kalmıştır ya da ödemdir onu da tuz ve şeker kullanımına dikkat ederek atabilirsin
Hocam ödemi.nasil atarız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…