Şekeri azalt ve meyve gibi doğal şekerleri tüketmeye bak. Ödem olasılığından dolayı tuz tüketimine dikkat et ve bol su iç. Hamur işi de çok kullanma.Yanaklarımda yağ oranının fazla olduğu düşünüyorum. Nasıl yanaklarımdaki yağları eritebilirim?
vücüdun yaglı değil ama sadece yanakların böyle duruyorsa o büyük ihtimalle ya kilo vermişsindir orda deri kalmıştır ya da ödemdir onu da tuz ve şeker kullanımına dikkat ederek atabilirsinYanaklarımda yağ oranının fazla olduğu düşünüyorum. Nasıl yanaklarımdaki yağları eritebilirim?
Büyük ihtimal sismansin. Özel bir durum değilse zayıflayarak. Ya beslenme ya spor ikisinden biri olucak. İkisi de olursa daha iyi olur.Yanaklarımda yağ oranının fazla olduğu düşünüyorum. Nasıl yanaklarımdaki yağları eritebilirim?
Hocam ödemi.nasil atarız pekivücüdun yaglı değil ama sadece yanakların böyle duruyorsa o büyük ihtimalle ya kilo vermişsindir orda deri kalmıştır ya da ödemdir onu da tuz ve şeker kullanımına dikkat ederek atabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.