Çözüldü Yandex Flash Player Güncelleme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alp Özçelik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar hepinize. Ben dün akşamdan beri bir sorunla karşılaştım cidden insanı sinir ediyor video izlerken bu seferlik çalıştır diyorum ama eklentiyi güncelle dediğimde ise Google Chrome'unkini söylüyor. Lütfen yardım edin.

Hatayı Yükledim Arkadaşlar;

ngV67V.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Chromium tabanlı tarayıcılarda otomatik güncelliyor diye biliyorum, Bu linki Internet Explorer ile açıp, Flash Player'ı güncelleyip tekrar dener misiniz?

Bu arada bazı web siteleri ekranlarına böyle şeyler koyup kullanıcıları yanıltabiliyorlar. Buna da dikkat edin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar hepinize. Ben dün akşamdan beri bir sorunla karşılaştım cidden insanı sinir ediyor video izlerken bu seferlik çalıştır diyorum ama eklentiyi güncelle dediğimde ise Google Chrome'unkini söylüyor. Lütfen yardım edin.

Hatayı Yükledim Arkadaşlar;

Eki Görüntüle 87137
Kardeşim aynı sorun bende de var yandex'e mail attım cevap verdiler dediklerini yaptım ama olmadı. Nasıl çözeceğiz bunu biz yahu? :s

Çözüm bulan var mı?

Malwarebyte ile sistemi taratın.
Adobe Flash Player 18 ve Air 18 yayınlandı | Technopat Sosyal
Firefox ve chrome olanı indirip tarayıcılar kapalı iken yükleyin. Yandexte bu adrese gidin: browser://plugins
Adobe flash kısmında 2 adet devre dışı bırak kısmı varsa, oradan 1. denemede birini kapatıp diğer açık kalacak. Çözülmez ise diğerini açıp açık olanı devre dışı bırakıp deneyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı