Yandex hesabına başka birisi giriş yapıyor

Kaspersky en iyisidir 30 gün bedava deneme sunar ama malwarebytes bir başyapıttır ama 14 gün deneme süreci verir karar sizde kalmış iyi günler hocam iyi geceler.

Eğer bunları yaptıysan başka bir şeye gerek yok.

Hocam bu Malwarebytes 14 gün süresi varya e-posta yaptıktan sonra silsek para istemez bizden değil mi?

Taradım bu arada programla hocam 2 tane buldu temizlettim.

Son düzenleme:
Hocam bu Malwarebytes 14 gün süresi varya e-posta yaptıktan sonra silsek para istemez bizden değil mi?

Taradım bu arada programla hocam 2 tane buldu temizlettim.

Lütfen Malwarebytes korumalarını devre dışı bırakın, Malwarebytes koruma konusunda gerçekten zayıf. Bitdefender, Kaspersky, Norton gibi korumaları tercih edebilirsiniz. Ancak tarama konusunda Malwarebytes iyidir.

Lütfen Malwarebytes korumalarını devre dışı bırakın, Malwarebytes koruma konusunda gerçekten zayıf. Bitdefender, Kaspersky, Norton gibi korumaları tercih edebilirsiniz. Ancak tarama konusunda Malwarebytes iyidir.

Hocam Kaspersky ile taramama gerek var mı?

Eğer güvenliğinizden şüphe duyuyorsanız taratabilirsiniz.

Tarattım hocam tam Tarama'da yaptım şu an Kaspersky kurulu hocam arada çalıştırıyorum bayağı çalıştırdım 1 kere tam tarama web güveliği açığını vs yaptım hocam programdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…