T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.392 Çözümler 3 29 Mart 2025 #31 (Telefondan) Beyler Yandex yazdıktan sonra o hediye ekranı açılmıyorsa Yandexi seçin ileri deyin o ekrandan sonra. Googleden tekrar arama motorunu Yandex.com.tr yapın yandex.com değil. Sonra "Yandex" diye aratın çıkar.
(Telefondan) Beyler Yandex yazdıktan sonra o hediye ekranı açılmıyorsa Yandexi seçin ileri deyin o ekrandan sonra. Googleden tekrar arama motorunu Yandex.com.tr yapın yandex.com değil. Sonra "Yandex" diye aratın çıkar.
tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 546 29 Mart 2025 #32 mamiuw dedi: TOD TV'ye nasıl üye olacağız giriş yap var ama kayıt ol yok. Genişletmek için tıkla... Paketlerden birini almaya çalış ödeme bilgileri kısmından önce üye olduruyor üye ol sonra ana sayfaya gir.
mamiuw dedi: TOD TV'ye nasıl üye olacağız giriş yap var ama kayıt ol yok. Genişletmek için tıkla... Paketlerden birini almaya çalış ödeme bilgileri kısmından önce üye olduruyor üye ol sonra ana sayfaya gir.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.472 Çözümler 2 30 Mart 2025 #33 tempZ dedi: Hangi aşamadasınız hocam? Bende telefon doğrulama SMS'i uzun sürdü ama o geldikten sonra kupon kodu SMS'i hemen gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi kod falan hiçbir şey gelmedi numaramızı almamıza rağmen. MrMancini dedi: Televizyonunuzdan internete girebiliyorsanız tod sitesine Google üzerinden giriş yapıp yayını açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam TOD TV var ama googlea giriş yapılmıyor yani dediğiniz olmaz.
tempZ dedi: Hangi aşamadasınız hocam? Bende telefon doğrulama SMS'i uzun sürdü ama o geldikten sonra kupon kodu SMS'i hemen gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi kod falan hiçbir şey gelmedi numaramızı almamıza rağmen. MrMancini dedi: Televizyonunuzdan internete girebiliyorsanız tod sitesine Google üzerinden giriş yapıp yayını açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam TOD TV var ama googlea giriş yapılmıyor yani dediğiniz olmaz.
Blue Beetle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Nisan 2025 #34 Bana hala gelmedi 4 gün oldu.
sosyal123 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 1.386 Makaleler 6 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Nisan 2025 #35 Blue Beetle dedi: Bana hala gelmedi 4 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Kod stoğu bitmiştir. Ama halen daha kampanyaya katılı devam ediyordur bir süre daha. Kampanya sona erdi uyarısı geç gelir genelde.
Blue Beetle dedi: Bana hala gelmedi 4 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Kod stoğu bitmiştir. Ama halen daha kampanyaya katılı devam ediyordur bir süre daha. Kampanya sona erdi uyarısı geç gelir genelde.
Blue Beetle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Nisan 2025 #36 sosyal123 dedi: Kod stoğu bitmiştir. Ama halen daha kampanyaya katılı devam ediyordur bir süre daha. Kampanya sona erdi uyarısı geç gelir genelde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kampanyaya ilk katıldığım gün şöyle bir görsel vardı artık yok onu nerden takip ediyorum bu sayfayı nerden bulabilirim bi bilginiz var mı?
sosyal123 dedi: Kod stoğu bitmiştir. Ama halen daha kampanyaya katılı devam ediyordur bir süre daha. Kampanya sona erdi uyarısı geç gelir genelde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kampanyaya ilk katıldığım gün şöyle bir görsel vardı artık yok onu nerden takip ediyorum bu sayfayı nerden bulabilirim bi bilginiz var mı?
D Dusktilldown Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #37 Ben tv uygulamasından izleyemiyorum ama tarayıcıdan izleyebiliyorum çözümü var mı bun sorunun Dosya Ekleri image.jpg 65,9 KB · Görüntüleme: 53
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.219 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #38 Dusktilldown dedi: Ben tv uygulamasından izleyemiyorum ama tarayıcıdan izleyebiliyorum çözümü var mı bun sorunun Genişletmek için tıkla... Verilen paket TV de geçerli olmayan alt paket hocam.
Dusktilldown dedi: Ben tv uygulamasından izleyemiyorum ama tarayıcıdan izleyebiliyorum çözümü var mı bun sorunun Genişletmek için tıkla... Verilen paket TV de geçerli olmayan alt paket hocam.
D Dusktilldown Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #39 tempZ dedi: Verilen paket TV de geçerli olmayan alt paket hocam. Genişletmek için tıkla... Ne saçma ya tv de verseler ne olacak yani
tempZ dedi: Verilen paket TV de geçerli olmayan alt paket hocam. Genişletmek için tıkla... Ne saçma ya tv de verseler ne olacak yani