Yandex Toloka'dan çekilen para tahmini ne zaman gelir?

408091

Decapat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
1.735
Çözümler
12
Herkese merhaba, 2-2.5 haftadır Yandex Toloka'dan arada bir görev yapıyorum ve en son (1-2 gün önce) girdiğimde bakiyem 0,206 dolardı ekstradan 0,70 dolar da kontrol edilen bakiyem vardı onun onaylanmasını 1 hafta kadar bekledim. Bugün de 1-2 yapılabilecek görev varsa girip yapayım dedim, bir baktım ki kontrol edilen bakiyem onaylanmış ve bakiyem toplam 0,906 dolar olmuş. Bunu görünce de hemen Papara hesabıma çekeyim dedim ve çekerken 0,90 dolar (16,10 TL) olarak çekebildim sebebi de bakiyemin "0,00" formatında olmadığından sanırım. Her neyse, parayı çekerken maksimum 30 günde hesaba ulaşır yazıyordu fakat muhtemelen o kadar sürmez ama tahmini sizce ne kadar sürer? Ayrıca hiç Toloka'dan Papara'ya para çeken var mı, varsa da sizin hesabınıza kaç günde geldi?
 
Normalde 1-2 günde geliyor youtubeda falan videolara bakıyorum genelde herkesin 1-2 günde geliyor ama ben ayın 3ünde para çekme talebi oluşturdum hâlâ işlemde bir hafta oldu.
 
Normalde 1-2 günde geliyor YouTube'da falan videolara bakıyorum genelde herkesin 1-2 günde geliyor ama ben ayın 3'ünde para çekme talebi oluşturdum hâlâ işlemde bir hafta oldu.

Tamamdır hocam sadece tahmini ne zaman gelir diye merak etmiştim, bu arada hesabınıza para gelince tekrar yazarsanız sevinirim. Bende gelince ne zaman geldiğini yazacağım böylece hesaba para tahmini ne zaman geliyor öğrenebiliriz.
 
ayın 3'ünde çekim yapmıştım 0.53 cent 3 günde hesabıma yattı. Ailedekiler üzerinden hesap açtım onlarınkisinden 2 dolar kastım, ayın 8'inde 0.98 dolar ve dün 2 dolar çekme talebi oluşturdum onlar hala beklemede. Paparalar onaylı hesap değil ama numara üzerine kayıtlılar yani çekme talebi oluşturdum. Ama ne hikmetse ilk çekme talebi 3 günde yattı bu seferde 4. günüm. Eğer para yatarsa bilgilendiririm hocam.

bu arada para geldi hocam 8'inde çekim işlemi yaptığım
 
Son düzenleme:
Benimkide geldi sanırım benimkinin bu kadar uzun süresinin sebebi ara ara yeni talepler oluşturuyordu 2 3 gün arayla belki ondan dolayı bu kadar uzun sürdü. En son tüm hepsini iptal edip toplu bitane açmıştım 2 günde geldi
 

Geri
Yukarı