Yandex Wallet bakiye sıfır görünüyor

PeeWee

Hectopat
Daha fazla  
Rus sitesinin birinden bir şey alacaktım sadece İninal kartım olduğu için Yandex wallet indirdim parayı oraya atıp öyle alacaktım. İlk fotoğraftaki para ekle kısmından eklemek yerine 2. fotoğraftaki yerden sanal açıp sanal karta yüklemişim parayı. O parayı geri nasıl çekebilirim ya da kullanabilirim? Ödemede Yandex wallet seçtiğimde bakiyem 0 gözüküyor galiba sanal kartta olduğu için.

Screenshot_2020-02-22-20-07-40-804_ru.yandex.money.jpg

Screenshot_2020-02-22-20-07-53-117_ru.yandex.money.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Rus sitesinin birinden bir şey alacaktım sadece İninal kartım olduğu için Yandex wallet indirdim parayı oraya atıp öyle alacaktım. İlk fotoğraftaki para ekle kısmından eklemek yerine 2. fotoğraftaki yerden sanal açıp sanal karta yüklemişim parayı. O parayı geri nasıl çekebilirim ya da kullanabilirim? Ödemede Yandex wallet seçtiğimde bakiyem 0 gözüküyor galiba sanal kartta olduğu için.

Eki Görüntüle 504799

Eki Görüntüle 504800
Yandex Money Türkiyede kullanılamıyor. Ben de deneme amaçlı 10 ruble atmıştım(1 lira falan) hiç bir türlü çekemiyorsun, kullanmak için de Rus vatandaşı olduğunu kanıtlaman gerekiyor(son çare bağış yaptım). Para kısmına gelirsek onu ana sayfadan Add money to wallet kısmından yapacaktınız umarım çok fazla yüklememişsinizdir :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı