YandexPackLoader.exe virüsü

LabaTo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Balıkesir,Türkiye
Daha fazla  
Bir müzik indirme sitesine girdim ve direk olarak sağ üste yandexpackloader.exe diye bir EXE dosyası indi. Virüs olduğunu anladım ve EXE'yi çalıştırmadan hemen sildim ve Kaspersky + ESET tam tarama yaptım. 0 Tehdit algılandı ancak yine de format atıp atmamak konusunda kararsızım. EXE'yi çalıştırmadığım için güvende miyim yoksa bir şekilde bulaşmış ve gizleniyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir müzik indirme sitesine girdim ve direk olarak sağ üste yandexpackloader.exe diye bir EXE dosyası indi. Virüs olduğunu anladım ve EXE'yi çalıştırmadan hemen sildim ve Kaspersky + ESET tam tarama yaptım. 0 Tehdit algılandı ancak yine de format atıp atmamak konusunda kararsızım. EXE'yi çalıştırmadığım için güvende miyim yoksa bir şekilde bulaşmış ve gizleniyor olabilir mi?
Çalıştırmadığınız sürece güvendesiniz, kaldırın.

Bir müzik indirme sitesine girdim ve direk olarak sağ üste yandexpackloader.exe diye bir EXE dosyası indi. Virüs olduğunu anladım ve EXE'yi çalıştırmadan hemen sildim ve Kaspersky + ESET tam tarama yaptım. 0 tehdit algılandı ancak yine de format atıp atmamak konusunda kararsızım. EXE'yi çalıştırmadığım için güvende miyim yoksa bir şekilde bulaşmış ve gizleniyor olabilir mi?
Çalıştırmadığınız süreçinde bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı