Yanığa ne yapılır?

efekara199

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- RX570 Sapphire Pulse 4gb - İ5 9400F - 16GB DDR4 -
Arkadaşlar bir şapka yapıyordum kuzenime ve yapıştırırken sıcak silikon tabancası ile elime geldi refleksen tabii ileri geri hava yaptım çok yaktı (dikkat edin) şu an bayağı bir şişti beyaz gibi bir şey oldu su tuttum şu an bayağı şişik ne yapmalıyım beyaz sarı gibi şişik nedir o ya?

Arkadaşlar bir şapka yapıyordum kuzenime ve yapıştırırken sıcak silikon tabancası ile elime geldi refleksen tabii ileri geri hava yaptım çok yaktı (dikkat edin) şu an bayağı bir şişti beyaz gibi bir şey oldu su tuttum şu an bayağı şişik ne yapmalıyım beyaz sarı gibi şişik nedir o ya?

Parmağın su toplamış. Benim anneannem soğan közler çemberle saradı yanık yeri :D. İstersen annene sor benzer bir şey yapabilir.

Hocam hastaneye gitmek iyi bir fikir ha ?

Genelde yaraya tuz basılır, ilk yardım şeyi olarak deneyebilirsiniz. Fakat bu acının benzerini bende yaşadım, ve genel olarak tuz ile falan yani kolayca geçecek birşey değildi. En yakın zamanda doktora, hatta belki de şimdi doktora gitmenizi öneriyorum. Ben bu olayı yaşadığımda, doktora gitmedim diye sabaha kadar uyuyamamıştım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı