Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
Sevgilisi olmayan arkadaşlar sinirlenmiş ama bir insanın sizi ciddiye alabilmesi için yanınızda güzel bir kız olmalı, kabullenmek size kalmış ama bu bir gerçek.
Ne alakası var anlamadım? Bu sizin için geçerli. Bence insanların sizi ciddiye aldığı da yok. Eğer biri yanında sevgilin yok iken seni ciddiye almayıp varken ciddi bir tavır takınıyorsa ya sevgiline sulanıyordur yada çoktan bum bum.
Hak veren yok ama neyse.
Bu saçma düşüncenizle baş başa kalın size K ile başlayan e ile biten alanlarda bol şans. Biz buna bir şey deriz de söylersem ban yerim.