Yanında sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yetkililerin "Konu Dışı" kategorisinde bile olsa bu tarz insanları genelleyen ve aşağılayan konulara onay vermemeleri gerekir. Görüp gördüğüm en saçma başlık. Yanında sevgilisi olmayan erkeklerde seni ciddiye almıyorlar. Bir insanı yanında gezen sevgilisine göre yargılamak ne kadar etik bir davranış acaba? Ben evli bir insanım 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve çok mutluyum. İnsanları belirli bir kritere göre yargılamaktan vaz geçin.

Biriyle arkadaş olmak için illa sevgilisi olması gerekmez. Ciddiye almandan değil de, düşünce tarzından aşırı tilt oldum. Yanında sevgilisi olmayınca ciddiye almam muhabbetine gelecek olursak, bu profile sahip birisinin kafasında ego, güç, para, nüfuz, eğlenme gibi şeyler ilk ve öncelikli plandadır. En iğrendiğim insan tipi. Sizin gibiler insanın ruhuna değil, yararına bakarsınız zaten.

I Forgot to Give You a Brain 10122019190747.jpg

Şimdi sana kader hayr ve şer muhabbeti yapmayacağım ama kimse yalnız ölmeyecek. İkincisi tek takılanların daha uzun yaşadığı bir gerçek ve ispatlanmış. Ayrıca dışarıda ezbere düzenin kölesi olmak istemeyen ve dürüstlük arayan kaliteli yalnızlar da var. Hormonel yapılarından dolayı girişimci ve kaliteli insanlara hayatı zehir eden apaçi lerde var hemen kız arkadaş sahibi olan. bir şey konuşurken her yönden değerlendirmek gerekir. Sana göre acınası olabilir ama bazı evli insanların ben tek başıma evimde kitap okurken yan dairede kavga etmeleri de acınası bir durum.

Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
18 yaşında sosyal fobi ve yalnız hissetmek - Technopat Sosyal

Şu an o kadar yanlız hissediyorsun ki psikolojin kaldırmadığı için rol yapıyorsun ve travma yaşıyorsun yazık. Bir de diyor ki konuyu kardeşim açtı yalanlar yalanlar, rol yapmak eğlenceli mi yanlızlığına nasıl geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı