"Yanlış Anlaşılan Köpekler" hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok haklsınız, mesela köpeklerin sebep sonuç ilişkisini bilmemesi veya ölümün anlamını kavrayamamısı gibi şeyler diyor, ancak bunlar apaçık bir şekilde yalan yanlış bilgiler. Tüm bilimsel bilgilere karşı çıkıyor.

Adam 10 yıllardır bu işle uğraşıyor, kitap yazmış ve sosyal medyada bu değerli bilgileri paylaşmaya çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Azıcık mesajlarıma baksanız hatamı anladığımı anlardınız, bir insanı yaşından ve profil fotoğrafından yargılamak sizin neyinize acaba? Tamamen seviyeli bir tartışma yaptık ve en sonunda karara varmamıza rağmen sizin bu mesajınıza bakın. Azıcık konuyu okusanız keşke. Gerçekten komiksiniz.

Adam 10 yıllardır bu işle uğraşıyor, kitap yazmış ve sosyal medyada bu değerli bilgileri paylaşmaya çalışıyor.

En azından yaşımı gerçekten koyuyorum ve fikirlerimi paylaşmaktan çekinmiyorum ben.

Siz ise gelip bir insanı sadece gördüğünüz sanal platfrom üzerinden yargılayıp varsayımlarda bulunuyorsunuz. Burada kim haklı kim haksız bence çok ama çok belli, konuyu uzatmanız gerçekten çok komik.

@319361 konuyu kapatmamış mıydık? Hatam için özür dileyip size katılmamış mıydım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…