Yanlış Bağlanan Ankastre Kablosunu Düzeltme

Yanlış yere işaretlemeleri çok düşük bir ihtimal.
İşaretli kablo sizin dairenize gelen kablo mu acaba?

Yani öyle diyorlar ama ben de pek anlamadığım için bir şey diyemiyorum. Netspeed şu an interneti bizden almıyorsunuz diyor ama online işlemlere girdiğim zaman ne kadar internet kullandığım vs. görünüyor. 35 Mpbs destekliyor hattım ve modemim. Paketimi de buna göre seçmiştim ama 8 Mpbs tanımlanmış. Modem arayüzünde xDSL istatistiklerinden baktım.

Şöyle yapsanız Netspeed firmasına düşük hız alıyorum diye arıza kaydı açsanız. Telekom da ankastreye kadar sorumlu hattınızdan. En azından ankastreye kadar sorun olup olmadığı anlaşılır. Eğer sorun yoksa ankastre sonrası için yani dairenize olan kadar kısım için elektrikçi çağırabilirsiniz. Kafa karıştıran kısım ise Netspeed tarafından, size söylenen, interneti onlardan almamanız.

Şöyle yapsanız Netspeed firmasına düşük hız alıyorum diye arıza kaydı açsanız. Telekom da ankastreye kadar sorumlu hattınızdan. En azından ankastreye kadar sorun olup olmadığı anlaşılır. Eğer sorun yoksa ankastre sonrası için yani dairenize olan kadar kısım için elektrikçi çağırabilirsiniz. Kafa karıştıran kısım ise Netspeed tarafından, size söylenen, interneti onlardan almamanız.

Ben de interneti başka firmadan alıyorsunuz demesine şaşırdım. Arıza kaydı açtım, gelip bakmışlar ben yoktum o gün. Böyle bir sonuç çıkarmışlar. Elektrikçiye gitmekte fayda var gibi.

Yani, en kötü 50 TL zarar etmiş olursunuz. :(

Bilibili midir nedir öyle bir cihazla kontrol edeceğim 70₺ isterim dedi. Mecbur kabul ettim. Bakalım ne olacak. Her ne kadar sorun yaşasam da Turknet belasından kurtulduğum için şükrediyorum. Netspeed sorun olunca ulaşabileceğimiz iki üç kişi koymuş hiç değilse telefonun başına.

O kadar basit bir işlem ki. Yakınlarımın bağlantısını kendim hallediyorum hep. :)

Elektrikçi geldi halletti. Sonunda kendi değerlerimi alıyorum.
1565266261410.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı