Yanlış kesilen saça ne yapılabilir?

Akifkaracakif

Decapat
Daha fazla  
Saçımı bu yaz 3'e vurdum, bugüne kadar uzattım ve artık berbere gitmeye karar verdim. Sürekli gittiğim bir berber vardı, oraya gidecektim fakat babam yüzünden bir mahalle berberine gönderildim ve saçımı yamuk kesti. Bir kısmı az, bir kısmı çok ve moralim çok bozuldu. Saçlarım yavaş uzadığı için 5'e vursam ne kadar uzar bilemiyorum. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçımı bu yaz 3'e vurdum, bugüne kadar uzattım ve artık berbere gitmeye karar verdim. Sürekli gittiğim bir berber vardı, oraya gidecektim fakat babam yüzünden bir mahalle berberine gönderildim ve saçımı yamuk kesti. Bir kısmı az, bir kısmı çok ve moralim çok bozuldu. Saçlarım yavaş uzadığı için 5'e vursam ne kadar uzar bilemiyorum. Yardım edin.
Saçı hızlı uzayan biri iseniz sıkıntı olmaz bence. Ben saçımı en son Temmuz gibi kestirdim şuan Ağustos aynı boyda. Bir kaç aya toparlar.

Berberini bile kendin seçemeyecek kadar iradesizsen yapacak bir şey yok. Ders olmuş bir dahakine kendin karar verirsin. 1 ay içinde toparlanır diye düşünüyorum.

Ne kadar yamuk kesmiş olacak sanki az bir şey ben sakal tıraşı olurken çok saçma bir şekilde saçımı kestim makine ile , berber düzellti eşitledi biraz kısaldı tabii ama kazıtacak bir durum olmadı.

Benim başımada geldi. Sen adam akıllı bir berbere git o ayarı çeker merak etme. Saçın kısada olsa sıkıntı yok daha iyi olur. Kendin yapmaya çalışırsan daha kötü edebilirsin en iyisi iyi bir berbere git. Kafayada şapka tak oldu bitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı