Yanlışlıkla acil durum araması yaptım

Katılım
2 Kasım 2019
Mesajlar
2.254
Çözümler
2
Xiaomi kullananlar bilirler güç açma tuşuna 5 kez hızlı basınca sos oluyor telefon direk 155'i aramış kadın birisi açtı konum falan gidiyordu ben ekrana baktığımda telefonu kapattım panikleyip. Hemen geri aradılar açtım yanlışlıkla olduğunu söyledim yüzüme kapattılar. Arama sebebimde telefona çay döküldü silerken aramış telefonun kendisi.
Bir sorun cezası vs. var mı bu durumun acil durum olmadığını belirttim geri aradıklarında.
 
Merak etmeyin bir şey olmaz.

Merak edenler için:
resim_2022-08-05_225747747.png
 
Son düzenleme:
Cezası yok sanırım ama kesinlikle olmalı siz yanlışlıkla yapmışınız tabii de boş yere arayan çok var.

Bu arada sayenizde güzel bir özellik öğrendim umarım kullanmam gerekmez.
 
Tekrarlamamaya çalışın, bir şey çıkacağını sanmam. 2005 model aracımda bulunan SOS tuşuna yanlışlıkla basmam sonucu ben de aramış ve çağrıyı güç bela sonlandırmıştım. SIM kartı aktif bir araç da değildi. Araması kolay olduğu için hatalar olabiliyor. Bazı cihazlarda tek tuşla da çağrı atılabiliyor. Kasıtlı olarak meşgul etmeyin sistemi, asıl önemli olan o.
 
Sorun olacağını düşünmüyorum. 10 yaşındayken eski bir telefonda yanlışlıkla 112'yi aramıştım. Çaldığı an kapatmıştım. Bir sorun olmamıştı.
 
Bir ara ben de itfaiyeyi kasıtlı olarak aramıştım küçükken aklıma geldi. Telefon açılınca, "Abi bize 2 lahmacun" diyip kapatmıştım 😁 Bir sorun yaşayacağınız sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı