T Talha Doğrusoy Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 82 20 Mayıs 2022 #21 pilavyer dedi: Google işletme profili'ne girin. Soldaki sekmelerden işletme girişlerini bulun, istediğiniz işletmeyi işaretleyip silin. Mahalledeki BİM'i yönetiyorum şansa birkaç yıldır. Genişletmek için tıkla... Eğer silersem bende mi silinecek yoksa işletmemi çünkü o seçeneğe tıkladığımda. İşletme adı, adres, telefon numarası seçenekleride var.
pilavyer dedi: Google işletme profili'ne girin. Soldaki sekmelerden işletme girişlerini bulun, istediğiniz işletmeyi işaretleyip silin. Mahalledeki BİM'i yönetiyorum şansa birkaç yıldır. Genişletmek için tıkla... Eğer silersem bende mi silinecek yoksa işletmemi çünkü o seçeneğe tıkladığımda. İşletme adı, adres, telefon numarası seçenekleride var.
Erenaslan01 Decapat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 427 20 Mayıs 2022 #22 Talha Doğrusoy dedi: Eğer silersem bende mi silinecek yoksa işletmemi çünkü o seçeneğe tıkladığımda. İşletme adı, adres, telefon numarası seçenekleride var. Genişletmek için tıkla... Onlar silinmez. Silinsede sahip olmadan geri eklersin.
Talha Doğrusoy dedi: Eğer silersem bende mi silinecek yoksa işletmemi çünkü o seçeneğe tıkladığımda. İşletme adı, adres, telefon numarası seçenekleride var. Genişletmek için tıkla... Onlar silinmez. Silinsede sahip olmadan geri eklersin.
T Talha Doğrusoy Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 82 20 Mayıs 2022 #23 Erenaslan01 dedi: Onlar silinmez. Silinsede sahip olmadan geri eklersin. Genişletmek için tıkla... Halettim işletmeyi kendimden kaldırdım oradaki başka bir seçenekten sadece üniversite yazıyordu üniversite bölümü diye değiştirdim yanlışlıkla o da olmuş mudur bilmiyorum olmamıştır büyük ihtimalle ama olsa da bir şey olacağını sanmam.
Erenaslan01 dedi: Onlar silinmez. Silinsede sahip olmadan geri eklersin. Genişletmek için tıkla... Halettim işletmeyi kendimden kaldırdım oradaki başka bir seçenekten sadece üniversite yazıyordu üniversite bölümü diye değiştirdim yanlışlıkla o da olmuş mudur bilmiyorum olmamıştır büyük ihtimalle ama olsa da bir şey olacağını sanmam.