Yanlışlıkla App Store'da çalıntı kredi kartı kullanılırsa ne olur?

Aynı şeyleri bana yaptırmaya çalıştılar. Birebir aynı şekilde. Bir gruba alıp en az 10 kişiye Nitro aldırıyorlar. Reddettim.

Bu konulara pek alakalı değilim ama geçen günlerde kredi kartına yanlışlıkla yatırılan parayı harcadığı için 4.5 yıl hapis alan kişinin haberleri dolaşıyordu. Seninki bundan biraz daha kötü bir olay sanırım. Bence git polise falan anlat daha sonra evine kağıt falan gelmesin.

Geçmiş olsun, iade edebiliyorsanız edin edemiyorsanız emniyet (hatta bence direkt emniyet, iade etsen bile).Sınavlar gelip geçicidir ama senin adına bir suç davası eklenirse ileride zor iş bulursun.

Hocam o ortamlara ben de dahil oldum ne yaptıklarını izledim çok kötü olaylar dönüyor bu Discord çok pislik bir yer.
Hocam uygulama tavsiyeniz var mı?Özellkle gizliliği iyi bir seviyede olan masaüstü görüşme uygulaması arıyorum.

Geçmiş olsun, iade edebiliyorsanız edin. Edemiyorsanız emniyet. (Hatta bence direkt emniyet, iade etsen bile.) Sınavlar gelip geçicidir ama senin adına bir suç davası eklenirse ileride zor iş bulursun.

Nasıl iade edeceğim ki?

Hocam, o ortamlara ben de dahil oldum. Ne yaptıklarını izledim. Çok kötü olaylar dönüyor. Bu Discord, çok pislik bir yer.

Umarım başıma bir şey gelmeden kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…