Yanlışlıkla App Store'da çalıntı kredi kartı kullanılırsa ne olur?

Arkadaşlar, dün gece Discord'dan bir adam ekledi, dedi iPhone mu kullanıyorsun, ben de evet dedim, sonra bana anlattı, işte birkaç kart numarası verdi, hepsi Visa'ydı. Daha sonra bir tanesinin içinden para bulduk ve 300 TL App Store hesabıma çektirdi. Dedi ki Discord Nitro al, kartlar benim, merak etme, aldığın Nitro'ların yarısı senin, yarısı benim olsun dedi, ben de tamam dedim, aldım. Adam hepsini aktifleştirip beni engelledi. Yardım edin, benim başım yanmaz, değil mi? Çok korkuyorum.
Aynı şeyleri bana yaptırmaya çalıştılar. Birebir aynı şekilde. Bir gruba alıp en az 10 kişiye Nitro aldırıyorlar. Reddettim.
 
Bu konulara pek alakalı değilim ama geçen günlerde kredi kartına yanlışlıkla yatırılan parayı harcadığı için 4.5 yıl hapis alan kişinin haberleri dolaşıyordu. Seninki bundan biraz daha kötü bir olay sanırım. Bence git polise falan anlat daha sonra evine kağıt falan gelmesin.
 
Geçmiş olsun, iade edebiliyorsanız edin edemiyorsanız emniyet (hatta bence direkt emniyet, iade etsen bile).Sınavlar gelip geçicidir ama senin adına bir suç davası eklenirse ileride zor iş bulursun.
 
Geçmiş olsun, iade edebiliyorsanız edin. Edemiyorsanız emniyet. (Hatta bence direkt emniyet, iade etsen bile.) Sınavlar gelip geçicidir ama senin adına bir suç davası eklenirse ileride zor iş bulursun.

Nasıl iade edeceğim ki?

Hocam, o ortamlara ben de dahil oldum. Ne yaptıklarını izledim. Çok kötü olaylar dönüyor. Bu Discord, çok pislik bir yer.

Umarım başıma bir şey gelmeden kurtulurum.
 

Geri
Yukarı