Yanlışlıkla başkasının kartını kullandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Troll bir konu gibi. Yanlışlıkla diye belirtip durmuş bir de . Hırsızlık yapmışsın işte kardeş el alemin kart bilgilerinin fotoğrafını çekip farklı yerlerden alışveriş yapıyorsun, bir de utanmadan benim numarama ulaşabilir mi diyorsun. Eğer konu gerçekse umarım tez zamanda yakalanır ve cezanı çekersin.

Yanlışlıkla harcadığın paracıkları doğru düzgün ödeyebilirsin umarım

Yanlışlıkla arkalı önlü fotoğrafını çekip yanlışlıkla 4 farklı yerden alışveriş mi yaptın? Konu ya şaka amacıyla açılmış yada hırsızlık yapıp erişemeyeceğinden emin olmak istemişsin

Kartın fotoğrafını çekiyorsunuz ve 4 farklı yerden yanlışlıkla alışveriş yapıyorsunuz bana hiç gerçekçi gelmedi ve en tuhafı da kartın fotoğrafını neden çekiyorsunuz düpedüz dolandırıcılık bu.

Fotoğrafını çekiyorsunuz üstüne yanlışıkla 4-5 siteden alışveriş yapıyorsunuz. Allah Allah

Yanlışlıkla kartın önlü arkalı fotoğrafını aldın, yanlışlıkla galeriye girip kart bilgilerine baktın ve yanlışlıkla klavyeyi kullanarak kart bilgilerini bahsettiğin platformlara girip ve yine yanlışlıkla siparişi onayladın. Doğru mu anladım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…