Yanlışlıkla başkasının kartını kullandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Troll bir konu gibi. Yanlışlıkla diye belirtip durmuş bir de 😂. Hırsızlık yapmışsın işte kardeş el alemin kart bilgilerinin fotoğrafını çekip farklı yerlerden alışveriş yapıyorsun, bir de utanmadan benim numarama ulaşabilir mi diyorsun. Eğer konu gerçekse umarım tez zamanda yakalanır ve cezanı çekersin.
 
Yanlışlıkla harcadığın paracıkları doğru düzgün ödeyebilirsin umarım :)
 
Yanlışlıkla arkalı önlü fotoğrafını çekip yanlışlıkla 4 farklı yerden alışveriş mi yaptın? Konu ya şaka amacıyla açılmış yada hırsızlık yapıp erişemeyeceğinden emin olmak istemişsin:D
 
Kartın fotoğrafını çekiyorsunuz ve 4 farklı yerden yanlışlıkla alışveriş yapıyorsunuz bana hiç gerçekçi gelmedi ve en tuhafı da kartın fotoğrafını neden çekiyorsunuz düpedüz dolandırıcılık bu.
 
Merhaba arkadaşlar. Yaklasik 1 ay once ogretmenim beni markete yollamisti (okulla market arasi yakin) ve elime kart vermisti kart ile gonderdi bende yolda iken kartin arkali onlu fotorafini cektim. Bununla bugün yanlislilla AliExpress ve Steam, Spotify ve Trendyol olmak uzere toplam 676 TL tutarinda alisveris yaptim. Bir baska sitenden yanlislikla (Netflix'ten) harcama yapmaya calistigimda kart reddedildi. Trendyol'dan yanlislikla harcama yapmıştım dedigim gibi. Fakat kendi numaram kayitli Trendyol hesabimda hoca benim numarama erisme ihtimali yok değil mi? Altini ciziyorum harcamayi yanlislikla yaptim 675 TL tutarinda harcama sadece o da yanlislikla oldu yani.
Fotoğrafını çekiyorsunuz üstüne yanlışıkla 4-5 siteden alışveriş yapıyorsunuz. Allah Allah
 
Yanlışlıkla kartın önlü arkalı fotoğrafını aldın, yanlışlıkla galeriye girip kart bilgilerine baktın ve yanlışlıkla klavyeyi kullanarak kart bilgilerini bahsettiğin platformlara girip ve yine yanlışlıkla siparişi onayladın. Doğru mu anladım?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı