Yanlışlıkla bedavaya Amazon Prime aldım

Bu arada biri CS:GO'dan kaç FPS aldığımı sormuş sonra geri silmiş CS oynamıyorum Valorant'ta 170 FPS alıyorum ama darboğaz var düşük ayarda da 170 en yüksek ayarda da 170.

Hocama aynısı bana da oldu. 2. ay kartımda para yoktu otomatik olarak çekmeye çalıştı ama çekemedi 1 ay bedava kullandım resmen.
Not : 1 ay boyunca karttan para çekmeye çalıştı. Ama yinede 2 ay boyunca para vermeden kullandım.

Ben Prime üyesiyim ve parayı bende hep ay sonunda çekiyor (Netflix veya Spotify gibi ay başında değil), sizde de öyle yapacak olabilir. Parayı ay sonunda alamazsa belki hesabınıza kısıtlama falan da getirebilir.

hocam konuyu hortlatıyorum ama dünde benim başıma geldi kartımda para yoktu öde dedim bug ile prime oldu hesabım ve bankadan işlem gerçekleşmemesine rağmen olmuştu oyunları aldım sonra hesabı iade talep ettim bir de iade de 7.6 ne vereceklerini söylediler ama şu an para gelmedi yani onu da verirlerse gülerim harbi hem beleşe prime üyeliğim olup ödemediğim para için iade gelirse

8 tl zaten verin parasını böyle boş şeylerle uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…