Yanlışlıkla bot sitesine tıklamak

TakatimKalmadı

Hectopat
Daha fazla  
Dalgınlığıma geldi ve şu Chrome'da arama yapınca çıkan bot sitelerden birine tıkladım, ne yapmam gerekiyor? Kaspersky halihazırda açıktı, bir uyarı vermedi. Bu konuyu açtıktan sonra da güvenli modda tam tarama yapacağım, bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı?

Dalgınlığıma geldi ve şu Chrome'da arama yapınca çıkan bot sitelerden birine tıkladım, ne yapmam gerekiyor? Kaspersky halihazırda açıktı, bir uyarı vermedi. Bu konuyu açtıktan sonra da güvenli modda tam tarama yapacağım, bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı?

Bana bu şekilde virüs bulaşmıştı bende de Kaspersky free yüklüydü ama uyarı vermemişti başka av ile silmiştim benim ama virüs bas bas bağırıyordu bende GPU %99 falan sizde böyle anormal durumlar olmadıysa virüs bulaşmamış tır bulaşsa bile normalde paralıysa Kaspersky uyarı verirdi zaten bu kadar takmayın.

Sadece siteye girerek bir sorun oluşmaz. Kapatıp internet geçmişinizi tamamen silmenisz yeterli. Bir form doldurup bir şey indirip kurmadığınız sürece sıkıntı olmaz yani.
İnternet geçmişinden kastınız burası mı? Bir de son bir saati silsem yeterli mi yoksa tüm zamanları mı sileyim?
1681725494768.png

Abartıya gerek yok kiwi Browser'ı indirip uBlock Origin eklentisini kurararsaniz bu sitelerin çocuğunu engeller. NextDNS filteleride olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı