AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #11 kopkeliekmek dedi: Birisinin köpeği spermli peçete yutmuştu bir ara. Genişletmek için tıkla... Umarım şaka yapıyorsunuzdur
kopkeliekmek dedi: Birisinin köpeği spermli peçete yutmuştu bir ara. Genişletmek için tıkla... Umarım şaka yapıyorsunuzdur
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.906 Çözümler 31 14 Ekim 2024 #12 AYATES dedi: Umarım şaka yapıyorsunuzdur Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Köpek spermli peçeteyi yedi Merhaba, arkadaşlar ciddi ciddi söylemeye utanıyorum. Tuvalete bir girdim ki yediği peçete... Bir şey olur mu? Şaka falan değil gerçekten çok ciddiyim. Konunun troll olduğunu düşünenler olacaktır ve keşke de öyle olsaydı. Kendisi teyzemlerin köpeği. www.technopat.net
AYATES dedi: Umarım şaka yapıyorsunuzdur Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Köpek spermli peçeteyi yedi Merhaba, arkadaşlar ciddi ciddi söylemeye utanıyorum. Tuvalete bir girdim ki yediği peçete... Bir şey olur mu? Şaka falan değil gerçekten çok ciddiyim. Konunun troll olduğunu düşünenler olacaktır ve keşke de öyle olsaydı. Kendisi teyzemlerin köpeği. www.technopat.net
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.058 Çözümler 13 14 Ekim 2024 #13 Bu forum USB bellek yutanı bile gördü cipsten bir şey olmaz bence.