Yanlışlıkla format atılan HDD'deki veriler kurtarılır mı?

Hocam nasıl yaptınız onu? Neyse. Bilgisayarda geri yükleme noktası varsa olabilir derdim ama o dosyaları etkilemiyor. OneDrive yedeklemeniz varsa belki. Tam emin konuşamıyorum.

HDD'ye format attım yanlışlıkla. İçinde gidenlere bir şey yapma şansımız var mıdır?

Üstüne tekrardan veri yazmadığın yerler kurtarılabiliyor, kendin de amatör ücretsiz olarak yapabilirsin veyahut ücretli yazılımlarla daha iyi sonuç alınabilir ya da bu işi yapan daha profesyonel insanlar var.

Neden bilgi sahibi olmadan yorum yazılıyor anlamıyorum, ontrack, recovery my files, R-studio gibi güçlü uygulamalar ile klasör şekilde verilerinizi %99 oranında kurtarabilirsiniz.
Get-data back , disk drill vs ücretsiz bulabileceğiniz yazılımlar da var ama aralarında en isabetlisi R-studio olabilir, bölümlerini sildiğim hdd'yi %100 oranında kayıpsız geri getirdim.

Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Son düzenleme:
HDD kurtarılabiliyor. @Nizel G
Eğer hızlıca partition silindiyse ve disk sonrasında kullanılmadıysa veri kurtarma şansınız %100
Partition silip yeni partition oluşturduysanız %99 ve bazı dosyaların dosya yolları kurtarılamaz, tek klasöre toplanır.
Diski kullandıkça kurtarılabilen dosyalar silinir.

Recuva kullanın.

Neden bilgi sahibi olmadan yorum yazılıyor anlamıyorum, ontrack, recovery my files, R-studio gibi güçlü uygulamalar ile klasör şekilde verilerinizi %99 oranında kurtarabilirsiniz.
Get-data back , disk drill vs ücretsiz bulabileceğiniz yazılımlar da var ama aralarında en isabetlisi R-studio olabilir, bölümlerini sildiğim hdd'yi %100 oranında kayıpsız geri getirdim.

Geçmiş olsun, kolay gelsin.
Hocam sadece fotoğraf yedeği için kullanıyordum hdd yi ssd ye format atarken yanlışlıkla hdd ye de attım. Format atınca söktüm pc den çekmecede duruyor. Kurtarılır mı hala?

Eğer hızlıca partition silindiyse ve disk sonrasında kullanılmadıysa veri kurtarma şansınız %100
Partition silip yeni partition oluşturduysanız %99 ve bazı dosyaların dosya yolları kurtarılamaz, tek klasöre toplanır.
Diski kullandıkça kurtarılabilen dosyalar silinir.

Recuva kullanın.
Hocam sadece fotoğraf yedeği için kullanıyordum hdd yi ssd ye format atarken yanlışlıkla hdd ye de attım. Format atınca söktüm pc den çekmecede duruyor. Kurtarılır mı hala?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı