Yanlışlıkla grabify Link'e tıkladım

Hiç bir şey olmaz değil. Eğer karşıda ki can yakmaya isteklisyle her şey olur. Ortada deşifre olan adres ve modem var. Modem arayüzüne girerse interneti bile kesebilir. Hemen modemin resetlenmesi gerekiyor karşıdaki insanın niyeti bilinmediği için. İş her zaman garantiye alınmalı bu durumlarda o linki yapan zevkine yapmamıştır emin olun.
IP adresi net bir konumu vermez. Karşı tarafın da böyle siteler kullanarak IP almaya çalıştığını düşünürsek lamer'den bir farkı yoktur. Arkadaşın bu durumda yapması gereken mobil veri kullanıyor ise uçak modunu aç kapa yapmak ya da Wi-Fi üzerinden bağlantı sağlıyor ise modemini kapa aç yapmaktır. Modem arayüzüne karşı taraf giremez karşı tarafın bu durumda tek yapabiliceği şey size yakın olan ki bu genelde yakın bile olmuyor. Bu konumu kullanarak sizi tehdit etmek ya da internetinize vurmaktır ki bu da hiçbir şey değil. Çözümü 5 saniyelik interneti kapa aç yönteminde saklı.

IP adresi net bir konumu vermez. Karşı tarafın da böyle siteler kullanarak IP almaya çalıştığını düşünürsek lamer'den bir farkı yoktur. Arkadaşın bu durumda yapması gereken mobil veri kullanıyor ise uçak modunu aç kapa yapmak ya da Wi-Fi üzerinden bağlantı sağlıyor ise modemini kapa aç yapmaktır. Modem arayüzüne karşı taraf giremez karşı tarafın bu durumda tek yapabiliceği şey size yakın olan ki bu genelde yakın bile olmuyor. Bu konumu kullanarak sizi tehdit etmek ya da internetinize vurmaktır ki bu da hiçbir şey değil. Çözümü 5 saniyelik interneti kapa aç yönteminde saklı.
Şu an modemi kapatamam ama

Amaç ip’yi değiştirmek midir?
Aynen öyle. Karşı tarafın IP'nize sahip olmasındaki tek amaç genelde vurmak oluyor ya da konumunuzu aldım yalanı ile tehdit etmek. Google üzerinden kendi IP adresinizin konumunu size söyleyecek siteler kullanır iseniz orada gösterilen adresin sizin adresinize yakın olmadığını kendiniz de anlayabilirsiniz zaten. İnternetinizde herhangi bir yavaşlama mevcut değil ise IP değiştirmenize de gerek yok. Grabify paylasarak IP adresi alan kişilerin büyük şeyler yapabiliceğini düşünmüyorum şahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı