Aileye destek olmak için 10 bin TL yeterli midir?

ObscuraMind

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar, selam.
Güncel olarak 28.000 TL maaş alıyorum. Aile evinde kalıyorum. Her ay 10.000 TL destek olmak yeterli bir miktar mı yoksa daha fazla veya az olmalı mı?
Yaşım 22, müzisyenlik ile uğraşıyorum ve geleceğim için kendime şu an da hâlihazırda çalışıyorken ve belli bir miktar geliyorken yatırım yapmak istiyorum.
18.000 TL ile bu dediklerim yapılabilir mi?
Ne gibi tavsiyeler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru çok genel biraz detay vermem lazımdı. Ailen istiyor mu bize destek ol diye? 18 ile yatırım da senin bileceğin iş ne tür yatırımlar gitar almak sadece filanmı? O piyasayı sen bilirsin ama yeterli gibi 18 müzik için.

Aşırı borç içinde değilseniz belirli bir rakam üzerinden destek olmaya çalışmak saçma. Ne bileyim faturaları ödeyeyim dersin, evin sık sık ihtiyaçlarını alırsın, bir şey bozulunca tamir parasını ben ödeyeyim dersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru çok genel biraz detay vermem lazımdı. Ailen istiyor mu bize destek ol diye? 18 ile yatırım da senin bileceğin iş ne tür yatırımlar gitar almak sadece filanmı? O piyasayı sen bilirsin ama yeterli gibi 18 müzik için.
Evet kendileri söylüyorlar. Yatırım konusunda da ses kartı, monitör, kulaklık, mikrofon gibi önemli ekipmanları almak için çabalıyorum. Bunun yanında tabi bu tarz işler yapmak için yine bir telefon lazım reklam, içerik üretimi vs. gibi. Şuan için önceliklerim bunlar ve şuan için bulunduğum bölgede fazla iş imkanı yok. Denk geldi kapağımızı attık ama bu işler belli olmaz. Şuan bir nevi maaşta geliyorken bir an önce söylediklerimi yapıp ertelemek istemiyorum.

Evet kendileri söylüyorlar. Yatırım konusunda da ses kartı, monitör, kulaklık, mikrofon gibi önemli ekipmanları almak için çabalıyorum. Bunun yanında tabii bu tarz işler yapmak için yine bir telefon lazım reklam, içerik üretimi vs. gibi. Şu an için önceliklerim bunlar ve şu an için bulunduğum bölgede fazla iş imkanı yok. Denk geldi kapağımızı attık ama bu işler belli olmaz. Şu an bir nevi maaşta geliyorken bir an önce söylediklerimi yapıp ertelemek istemiyorum.

Yani muhtemelen YouTube'a içerik üretmek istiyorsun müzisyenlik üzerine. O zaman işler değişir. PC toplamak veya telefon almak, mikrofon vs. yaparsın bu parayla ama zamanla Yani muhtemelen bir birikmişin vardır bir süredir de çalışıyorsundur en azından birkaç ay daha çalışsan istediklerini yapabilirsin. Gerisi sende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı