Yanlışlıkla kendimi vurdum!

Eğer sürücülerinizi güncelleseydiniz böyle olmazdı, yapacak bir şey yok. İyi günler.

Hocam siz yine bu kayıtı alın sıkıntı olursa, o sıktığınız kayıttan devam edersiniz.

Ya hocam bu nasıl bir mizah konusu gözünüzü seveyim yapmayın etmeyin ya komik değil bir şey değil.
Hocam ayrıca poligonlarda bunu engellemek için metal plaka değil, bakır kullanılıyor. Merak etmeyin böyle bir şey olamaz.

Poligon'da silahımla ateş ediyordum ve o da ne! Ateş ettiğim mermi hedef plakasından, duvara ve duvardan da benim kafama geldi! Ne yapabilirim???

Bir kere daha yapın, cildin ayarlarıyla oynarsınız hemencecik iyileşir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem geri yükleme yapın. Poligon ateş öncesi sağlığınıza geri dönersiniz. Ama tedbir amaçlı geri yüklemeden sonra avast ile bir virüs taraması yapmanızı da öneririm. Hala sorun olursa yeni beyin çipi alın. RTX-Brain çipler şuan sanırım piyasada 7-8k civarı. İndirimleri takip edin.

HESOYAM yazın. Hem de paranız olur.

Hocam incebeyin.com'da indirim varmış alınır mı? Markası Rampage.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…