Yanlışlıkla kızla arkadaş olmak

zeeQ

Centipat
Sevdiğim kızla konuşmaya, muhabbet etmeye çalışıyordum, sonra bir anda arkadaş olduk. Ne yapmam gerek?

Sevdiğim kızla konuşmaya, muhabbet etmeye çalışıyordum, sonra bir anda arkadaş olduk. Ne yapmam gerek?

Samimiyeti fazla kaçırdın herhalde ya da kız senden hoşlanmıyordur ondan arkadaş olmayı tercih etmiştir yani arkadaş olarak hoslanmistir.

@zeeQ uzmeye değmez hocam biri gelir biri gider hayatını yasa

Samimiyeti fazla kaçırdın herhalde ya da kız senden hoşlanmıyordur ondan arkadaş olmayı tercih etmiştir yani arkadaş olarak hoslanmistir.

@zeeQ uzmeye değmez hocam biri gelir biri gider hayatını yasa.

Ben öyle yapamıyorum birisini sevince kafaya takıyorum maalesef.

Ben öyle yapamıyorum birisini sevince kafaya takıyorum maalesef.

Anlıyorum anlıyorum da belki de seni gram dusunmeyen biri için kendi hayatını mahvetme ders yap spor yap eğlen gez oyun oyna ne bileyim kiz seni bulur yarın bir gün belki sen bulursun ama yıkık gibi takılırsın gelecek kızda gelmez. Uzuntunu içinde yasa hızlı unut bari en kotu.

Olsun arkadaşlarını ayarlar sana. Zaten etrafında kız olması diğer kızların dikkatini çekmen için sana artı katar.

Bunu bende yaşadım. Bu durumda artık yapacak bir şey yok. O senin arkadaşın artık. Yeni birini bulman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…