Sevdiğim kızla konuşmaya, muhabbet etmeye çalışıyordum, sonra bir anda arkadaş olduk. Ne yapmam gerek?
Samimiyeti fazla kaçırdın herhalde ya da kız senden hoşlanmıyordur ondan arkadaş olmayı tercih etmiştir yani arkadaş olarak hoslanmistir.
@zeeQ uzmeye değmez hocam biri gelir biri gider hayatını yasa.
Ben öyle yapamıyorum birisini sevince kafaya takıyorum maalesef.
Olsun arkadaşlarını ayarlar sana. Zaten etrafında kız olması diğer kızların dikkatini çekmen için sana artı katar.
O seni istemiyorsa yapacak hiç bir şey yok. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali.Hocam ben arkadaşlarını istemiyorum ki onu istiyorum.
Bunu bende yaşadım. Bu durumda artık yapacak bir şey yok. O senin arkadaşın artık. Yeni birini bulman lazım.Sevdiğim kızla konuşmaya, muhabbet etmeye çalışıyordum, sonra bir anda arkadaş olduk. Ne yapmam gerek?
Bende yaşadım aynısını 2 yıl kadar en yakın arkadaş olduk şuan 2 yıldırda sevgiliyiz. Sen konuşmaya devam et Aykut Elmas'ın dediği gibi nasipte varsa artık.Sevdiğim kızla konuşmaya, muhabbet etmeye çalışıyordum, sonra bir anda arkadaş olduk. Ne yapmam gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.