Kolayı içince ferahlamıştır.Benim eski laptopa kola dökülmüştü temizledim klavye bozuldu saçma bir şekilde bilgisayar daha iyi soğutmaya başladı kendini kola döküldükten sonra.
Kolayı içince ferahlamıştır.Benim eski laptopa kola dökülmüştü temizledim klavye bozuldu saçma bir şekilde bilgisayar daha iyi soğutmaya başladı kendini kola döküldükten sonra.
peki oksitlenmeme gibi bir durumu var mı çok az da olsaBence çok geç olmadan bilgisyarcıya götürün, en azından daha iyi kurulanmış olur. Tabii oksitlenmezse.
Bilgisayarcıda yaptırın kısmından kastınız temizlettirin mi tam olarak?Kola da şeker olduğu için biraz yapış yapış yapabilir bilgisayarın içini. Sabaha kadar fişini çekip dinlendirin sabah da bir bilgisayarcıya götürüp yaptırın derim.
O kadar vahim durumda mıdır gerçekten,atak geçirmek üzereyim.Vakit kaybetmeden bilgisayarcıya götürün.
Laptopu acabiliyorsaniz icine bakin.
Hayır hayır akıntı durumu falan olmadı,sadece klavyedeki birkaç tuşa geldi ona da zaten hemen müdahale ettik.Allahtan boca olmadı kola.Kola sıkıntı diye biliyorum. Alt tarafından akıntı oldu mu? Oksitlenme konusunda bi' bilgim yok. Umarım çok büyük bi' sıkıntı çıkmaz.
Merhaba, erkek arkadaşımın bilgisayarının üzerine yanlışlıkla çok az kola döktüm, bu da kolanın dışı yağlıymış haberim yoktu. Derhal havlu ve peçeteyle kuruladık fakat oksitlenme olmasından inanılmaz korkuyorum ve çok çaresizim. Benzer konularla ilgili yorumlarınızı okudum fakat o oksitlenme olursa temizlenemeyeceği kanaatinde. Peçetenin uçlarını sivriltip kolanın döküldüğü yerleri iyice temizlemeye çalıştık hatta ardından elektrik süpürgesiyle de çektik. Olay yaşanalı henüz 1 saat oluyor ve dediğim gibi müdahaleleri akabinde yaptık. Ben sabah bir bilgisayarcıya götürmemiz taraftarıyım, umarım ciddi sorunlara yol açmaz, şimdiden teşekkürler.![]()
Süpürge ile zaten kolayı dağıttın güvenilir bilgisayarcıya götürebilirsin.
Üzerinde sağa sola oynatmadık, sıvının temas ettiği yeri peçeteyle kurulayabildiğimiz kadarıyla kuruladıktan sonra süpürgeyi o bölgenin üzerinde sabit tutup çektik, umarım durum daha da kötüleşmemiştir.
Peki oksitlenmeme gibi bir durumu var mı çok az da olsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.