G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 12 Mart 2024 #11 LazJedi dedi: Desteklenen oyunlarda iki ayrı karakteri oynatıyorsunuz. O sizinkini kontrol edemez. Remote Play gibi değil bu. O ayrı bir teknoloji. Genişletmek için tıkla... Hocam mortal kombat 11de normal davet etmede var ben diğerine yanlışlıkla tıklamışım normal davet etme seçeneği yoktu.
LazJedi dedi: Desteklenen oyunlarda iki ayrı karakteri oynatıyorsunuz. O sizinkini kontrol edemez. Remote Play gibi değil bu. O ayrı bir teknoloji. Genişletmek için tıkla... Hocam mortal kombat 11de normal davet etmede var ben diğerine yanlışlıkla tıklamışım normal davet etme seçeneği yoktu.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.737 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 12 Mart 2024 #12 Grahambex dedi: Hocam mortal kombat 11de normal davet etmede var ben diğerine yanlışlıkla tıklamışım normal davet etme seçeneği yoktu. Genişletmek için tıkla... Olabilir dediğim gibi davet bağlantıları süreli ve tek seferlik. Tıklasa bile giremez.
Grahambex dedi: Hocam mortal kombat 11de normal davet etmede var ben diğerine yanlışlıkla tıklamışım normal davet etme seçeneği yoktu. Genişletmek için tıkla... Olabilir dediğim gibi davet bağlantıları süreli ve tek seferlik. Tıklasa bile giremez.
G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 12 Mart 2024 #13 LazJedi dedi: Olabilir dediğim gibi davet bağlantıları süreli ve tek seferlik. Tıklasa bile giremez. Genişletmek için tıkla... Hocam çok çok teşekkür ederim çok korkmuştum.
LazJedi dedi: Olabilir dediğim gibi davet bağlantıları süreli ve tek seferlik. Tıklasa bile giremez. Genişletmek için tıkla... Hocam çok çok teşekkür ederim çok korkmuştum.