Yanlışlıkla saf alkol içmek

Patton989

Decapat
Makaleler
2
Arkadaşlar kaza ile kafama saf alkol diktim su zannettim. Direkt tükürdüm ama mideme indi, bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kastettiğin şey etanol mü? Öyleyse hemen 112'yi ara hastaneye götürsünler. Ne içtiğini yazar mısın tam olarak.

Ne olduğu belirsiz bir saf alkol. Kimin ne için koyduğunu bilmiyorum evi taşırken birisi koymuş. Aşırı acı idi tadı hemen 1-2 sn içinde tükürdüm, gargara yaptım, üstüne su içtim.

Hocam metil alkol ise, içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam metil alkol ise içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Abartma, hiçbir şey olmaz.
Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser.

Hocam metil alkol ise, içtiğiniz miktara bağlı olarak ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Etil alkol ise hiçbir sıkıntı olmaz. Bence bir acile gidin.

Arkadaşlar durumu küçümsüyorsunuz, bir yudum içip tükürdüyse evet bir şey olmayabilir. Ama belli bir miktarın üzerinde nefesi keser.

Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı.

Etanolün ölümcül oral dozu 10 gram/kg'dır. 70 kilo bir insanın ölmesi için 700 gramdan fazla saf etanol tüketmesi gerekir. Hiçbir şey olmaz.

Bende önce oturan birisinin tahminimce alkol yapımında kullandığı saf alkoldü. Evde zaten bir sürü şişe ve alkol yapma seti vardı.
Hiçbir şey olmaz, yatın uyuyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı