Yanlışlıkla seçkini kalıcı olarak kaldırtınca ne yapmalı?

• Konuyu başlatan SKVH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 601

SKVH

Centipat
Daha fazla  
Bilmeden CS2 hesabımdan seçkinimi kaldırttım ve ne para geldi ne de seçkinim. Olan parama oldu, ne yapmam lazım?

Ayrıyeten cephanelik biletim de sıfırlanmış, ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-02 115801.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-02 115801.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
Ve zaten bu ay silecektim CS'yi hesabı satacaktım 5 para etmez şimdi hesap.
O nasıl oluyor ya, hani seçkin kalıcı değil miydi? Steam bizimle dalga geçiyor.
anlamadım açıkcası. 😊

Kardeş dava açarsan zaten seçkin 250 TL diyorsun 30K'den aşağı çıkamazsın davadan bu 1 ikinci olarak para iadesi yapılmayacak büyük ihtimalle çünkü iade etmemişsin. 3 yıl önceki şeyi iade edemezsin. Direkt olarak kaldırmışsın. Kendin kabul etmişsin silmeyi ya da ben öyle anladım.

Uyarı falan verir sandımda hem cephanelik gitmiş hem rank hem seçkin. Saçma sapan işler.

Kardeş dava açarsan zaten seçkin 250 TL diyorsun 30K'den aşağı çıkamazsın davadan bu 1 ikinci olarak para iadesi yapılmayacak büyük ihtimalle çünkü iade etmemişsin. 3 yıl önceki şeyi iade edemezsin. Direkt olarak kaldırmışsın. Kendin kabul etmişsin silmeyi ya da ben öyle anladım.

Zaten ben para iadesi istemiyorum. Direkt olarak seçkinimi ve cephanelik biletimin verilmesini istiyorum. Adamlarda 1-2 saat içinde baksa eyvallah diyeceğim de bakmıyorlar. En fazla 1-2 gün beklemem lazım.

Seçkin şu an gözükmekte. Büyük ihtimalle Bug'da kaldı.

Ekran görüntüsü 2025-04-02 122915.png

Steam'de hesaptan ürünü kaldırmak için bir çok menüden ve adımdan geçmen gerekiyor. Bilerek, isteyerek yapılan bir eylem. Tek bir tuşa basılıp yapılan bir şey değil yani, tamamen kendin yapmışsın zaten.

Yapılması gereken adımlar:
  • Kütüphanede oyun sayfasının alt menüsünde "destek" seçilir
  • "Bu oyunu hesabımdan kaldırmak istiyorum" seçeneği seçilir
  • Burada içeriğin hesaptan kaldırılacağı ve iade edilmediği, içeriğin silindiğini belirten bir yazının altındaki "tamam, listelenen oyunları hesabımdan kaldır" seçeneği seçilir. (Altında da bunun yerine iade isterseniz seçmeniz gereken seçenek var)
Yani burada tamamen kullanıcının sorumluluğunda olan bir eylem var, bilerek, isteyerek silinmiş zaten. Ayrıca paranın geri gelmemesine şaşırmak da saçma, zaten orada iki seçenek var, birisi hesaptan siliyor, diğeri de iade ediyor. Siz silmeyi seçmişsiniz, iade niye gelsin? Kusura bakmayın da bu kadar saçma bir olayın olması için okumadan her şeye rastgele basmak lazım.

Bir de savcılığa gideceğim yazmışsınız, güldüm bayağı. Haklı olunan bir nokta olsa bile mantıklı diyeceğim de elle tutulur bir şey yok burda. "Sil" tuşuna basınca silindi diye şaşırmak gibi algıladım durumu, geçmiş olsun.

Steam'de hesaptan ürünü kaldırmak için birçok menüden ve adımdan geçmen gerekiyor. Bilerek, isteyerek yapılan bir eylem. Tek bir tuşa basılıp yapılan bir şey değil yani, tamamen kendin yapmışsın zaten.

Yapılması gereken adımlar:
  • Kütüphanede oyun sayfasının alt menüsünde "destek" seçilir.
  • "Bu oyunu hesabımdan kaldırmak istiyorum" seçeneği seçilir.
  • Burada içeriğin hesaptan kaldırılacağı ve iade edilmediği, içeriğin silindiğini belirten bir yazının altındaki "tamam, listelenen oyunları hesabımdan kaldır" seçeneği seçilir. (altında da bunun yerine iade isterseniz seçmeniz gereken seçenek var)
Yani burada tamamen kullanıcının sorumluluğunda olan bir eylem var, bilerek, isteyerek silinmiş zaten. Ayrıca paranın geri gelmemesine şaşırmak da saçma, zaten orada iki seçenek var, birisi hesaptan siliyor, diğeri de iade ediyor. Siz silmeyi seçmişsiniz, iade niye gelsin? Kusura bakmayın da bu kadar saçma bir olayın olması için okumadan her şeye rastgele basmak lazım.

Bir de savcılığa gideceğim yazmışsınız, güldüm bayağı. Haklı olunan bir nokta olsa bile mantıklı diyeceğim de elle tutulur bir şey yok burada. "sil" tuşuna basınca silindi diye şaşırmak gibi algıladım durumu, geçmiş olsun.

Ben zaten bilmeyerek bastım uyarı falan verir sandım fakat vermedi. Savcılığa gideceğim dedim evet çünkü hem para yatırıyorum, hem ban yiyorum, hem yanlışlıkla hiçbir uyarı vs. verilmeden 1 tık ile hesabımdan kaldırttırılıyor. Ben bu yüzden gideceğim dedim. Başka bir sebep ile değil. Sadece meraktan bastım ve bu olay başıma gelmedi. Para iadesi yapılmasını zaten istemiyorum benim neyim varsa, tekrardan eklensin diyorum.

Ben zaten bilmeyerek bastım uyarı falan verir sandım fakat vermedi. Savcılığa gideceğim dedim evet çünkü hem para yatırıyorum, hem ban yiyorum, hem yanlışlıkla hiçbir uyarı vs. verilmeden 1 tık ile hesabımdan kaldırttırılıyor. Ben bu yüzden gideceğim dedim. Başka bir sebep ile değil. Sadece meraktan bastım ve bu olay başıma gelmedi. Para iadesi yapılmasını zaten istemiyorum benim neyim varsa, tekrardan eklensin diyorum.
Büyük firmalara ulaşmak zor iş o yüzden uzun sürecektir, valve support üzerinden ticket açman lazım. Orada derdini anlat, en iyi ihtimalle prime geri gelir fakat oradaki ilerlemen vs. geri gelmeyebilir. Dava açmak falan da tamamen boş iş, bu firmalar kendini yüzlerce maddelik sözleşmelerle koruyor zaten.

Büyük firmalara ulaşmak zor iş o yüzden uzun sürecektir, Valve Support üzerinden ticket açman lazım. Orada derdini anlat, en iyi ihtimalle Prime geri gelir fakat oradaki ilerlemen vs. geri gelmeyebilir. Dava açmak falan da tamamen boş iş, bu firmalar kendini yüzlerce maddelik sözleşmelerle koruyor zaten.

Cevapların için teşekkür ederim fakat Valve Support falan araştırma yaptığımda bir şey bulamadım. Counter-Strike'ın kendi sitesinde destek yeri var, bastığımda Steam desteğe yönlendiriyor. Şu an aktif 3 desteğim var fakat hiçbirine bir şey yazılmamış.

Cevapların için teşekkür ederim fakat Valve Support falan araştırma yaptığımda bir şey bulamadım. Counter-Strike'ın kendi sitesinde destek yeri var, bastığımda Steam desteğe yönlendiriyor. Şu an aktif 3 desteğim var fakat hiçbirine bir şey yazılmamış.
1-2 Hafta kadar sürebilir, hemen dönüş yapmıyorlar. Fazladan ticket açmanı tavsiye etmem 3 tane varsa muhtemelen otomatik kapanacaktır, kapatabiliyorsan ikisini kapat tek bir tanesi kalsın. Spam yaparsan sistem seni arkaplana atabilir veya spam olarak işaretleyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı