Steam'de hesaptan ürünü kaldırmak için birçok menüden ve adımdan geçmen gerekiyor. Bilerek, isteyerek yapılan bir eylem. Tek bir tuşa basılıp yapılan bir şey değil yani, tamamen kendin yapmışsın zaten.
Yapılması gereken adımlar:
- Kütüphanede oyun sayfasının alt menüsünde "destek" seçilir.
- "Bu oyunu hesabımdan kaldırmak istiyorum" seçeneği seçilir.
- Burada içeriğin hesaptan kaldırılacağı ve iade edilmediği, içeriğin silindiğini belirten bir yazının altındaki "tamam, listelenen oyunları hesabımdan kaldır" seçeneği seçilir. (altında da bunun yerine iade isterseniz seçmeniz gereken seçenek var)
Yani burada tamamen kullanıcının sorumluluğunda olan bir eylem var, bilerek, isteyerek silinmiş zaten. Ayrıca paranın geri gelmemesine şaşırmak da saçma, zaten orada iki seçenek var, birisi hesaptan siliyor, diğeri de iade ediyor. Siz silmeyi seçmişsiniz, iade niye gelsin? Kusura bakmayın da bu kadar saçma bir olayın olması için okumadan her şeye rastgele basmak lazım.
Bir de savcılığa gideceğim yazmışsınız, güldüm bayağı. Haklı olunan bir nokta olsa bile mantıklı diyeceğim de elle tutulur bir şey yok burada. "sil" tuşuna basınca silindi diye şaşırmak gibi algıladım durumu, geçmiş olsun.