Yanlışlıkla sınıf grubuna resim attim

Hocam cidden
Birisi ne alaka diye mesaj yazmıştı grupta.
Yazarsa yazsın. Yanlışlıkla attım de geç. Yemek fotoğrafı atmayla rezil mi olunur? Her şeyden bir şer bulma çabalarınız beni benden alıyor. Yok bunu yaptım böyle olur mu, yok şöyle yaptım. Tak rahata ya kim bunun için sana rezil oldu gözüyle baksın?

Yazarsa yazsın. Yanlışlıkla attım de geç. Yemek fotoğrafı atmayla rezil mi olunur? Her şeyden bir şer bulma çabalarınız beni benden alıyor. Yok bunu yaptım böyle olur mu, yok şöyle yaptım. Tak rahata ya kim bunun için sana rezil oldu gözüyle baksın?

Anladim hocam sağ olun.

Son düzenleme:
Aykut elmas wp sınıf grubu vineı geldi aklıma
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yemek yiyordum dalginlikla arkadaşıma yemeğin resmini atcagima sınıf grubuna atmışım. Sizce rezil oldum mu? Resimde sadece yemegin resmi vardı. Bir de fark eder etmez herkesten sil yaptım. Daha önce başınıza böyle bir olay geldi mi?
Arkadaş grupta müdüre yanlışlıkla şowu kes stickerı attı o bile ölmediyse sana bi şey olmaz

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-02_122413.png
    resim_2021-01-02_122413.png
    62,9 KB · Görüntüleme: 61
Yemek yiyordum dalginlikla arkadaşıma yemeğin resmini atcagima sınıf grubuna atmışım. Sizce rezil oldum mu? Resimde sadece yemegin resmi vardı. Bir de fark eder etmez herkesten sil yaptım. Daha önce başınıza böyle bir olay geldi mi?
Bizim sınıfta kapalı bir kız açık fotoğrafını atmıştı ve o zamanlarda wp’de herkesten sil modu yoktu. Şahsen ben hiç açmadan silmiştim öğrenince. Seninki çok basit kaldı. ☺️

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı