Demek istediğim herhangi bir siteye bir kere abone olduğunda daha sonra ne yaparsan yap hiç abone olmamış gibi görüntü veremezsin. Yani izlerini tamamen yok etmen mümkün değil.Hocam yapmayın lütfen.
Demek istediğim herhangi bir siteye bir kere abone olduğunda daha sonra ne yaparsan yap hiç abone olmamış gibi görüntü veremezsin. Yani izlerini tamamen yok etmen mümkün değil.Hocam yapmayın lütfen.
Yasa dışı derken biraz açar mısın? Sadece mail adresini girdiysen 2-3 tane zararlı mesaj dışında bir şey olmaz diye düşünüyorum. İsteğe bağlı yeni mail adresi aç.
Ne sitesiydi?
Bir şey olmaz. C****Turkey/W****Turkey gibi bir site sanırım. Email değiştirmene gerek yok bence, istersen değiştir.Korsan uygulama paylaşılıyordu.
Üye olup korsan uygulama indirme sitesiydi bir daha korsan adını anmak bile istemiyorum
Sağ olun hocalar su serptiniz.
Bahsettiğin siteye çok kez üye oldum ve denedim bende bir sıkıntı çıkmadı.Bir şey olmaz. C****Turkey/W****Turkey gibi bir site sanırım. Email değiştirmene gerek yok bence, istersen değiştir.
Hangi site o bizde bakalım arada. Lazım bizede yeni yöntemlerBir şey olmaz her üye olan ceza olsaydı ohoho, bende öyle ara sıra üye oluyorum bakıyorum ne yöntemler eklenmiş hiçbir şey olmaz rahat ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.