Yanlışlıkla yasaklı linke basmak sorun yaratır mı?

935398

Femtopat
Merhaba. Bugün bir oyun indirme videosunun açıklama kısmına bir link koymuş ancak o linke tıkladığım zaman beni baş harfi o ve son harfi s olan yasaklı bir siteye gönderdi. Bu bana sorun yaratır mı gerçekten çok korkuyorum çünkü. Ve mobil veri açıktı.

Yasaklı sitelere girmek suç değildir. Eğer site sahibi değilseniz veya siteye bir katkınız yoksa (içerik indirip, yüklemek) endişe edecek bir şeyiniz yok.

Bu arada zaten bastığımda bu siteye ulaşılamıyor demişti o biraz içimi rahatlattı açıkçası ama hala bayağı bir korku var
Siteyi anlayamadım ama bir şey olmaz. Korkmana gerek yok. İllegal bir iş değil. Millet çoğu zaman işini yapmak için bile VPN kullanmak durumunda kalıyor. Öyle bile olsa sorun olmaz.

Yasaklı sitelere girmek suç değildir. Eğer site sahibi değilseniz veya siteye bir katkınız yoksa (içerik indirip, yüklemek) endişe edecek bir şeyiniz yok.

Sağ ol. 1 gün boyunce titredim korkudan çok bilindik bir siteymiş öyle duydum bir daha da APK oyun indirmem.

Siteyi anlayamadım ama bir şey olmaz. Korkmana gerek yok. İllegal bir iş değil. Millet çoğu zaman işini yapmak için bile VPN kullanmak durumunda kalıyor. Öyle bile olsa sorun olmaz.
Vpn yoktu hocam.

Bu arada zaten bastığımda bu siteye ulaşılamıyor demişti o biraz içimi rahatlattı açıkçası ama hala bayağı bir korku var
Tamam girmemis bir problem yok hocam takmayin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı