Xbox Yanlışlıkla yenilenen Game Pass üyeliğini iptal etme

XeriAkkaLe

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığı adminler tarafından düzeltilmiş ama şunu da söyleyeyim: iptal birinci opsiyonum olsa da en azından iptal edilemiyorsa da çok sistem istemeyen adam akıllı oyun varsa tavsiye alabilirim bari para boşuna gitmemiş olur.

Merhaba. Bugün aboneliğimi iptal etmeyi unutuğum için Xbox Game Pass üyeliğim zamlı fiyatla yenilendi ve benden 160 TL para gitti. Ne yapabilirim bilmiyorum.

İade edemeyeceğim galiba. Bilgisayarım da çok kötü, ekran kartı Intel HD Graphics, hangi oyunu açar bilmiyorum. İşlemcim i3-3240, 4 GB RAM ve 120 GB SSD'ye sahibim. Yardımcı olup tavsiyede bulunabilecek biri varsa sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba. Bugün aboneliğimi iptal etmeyi unutuğum için Xbox Game Pass üyeliğim zamlı fiyatla yenilendi ve benden 160 TL para gitti. Ne yapabilirim bilmiyorum.

İade edemeyeceğim galiba. Bilgisayarım da çok kötü, ekran kartı Intel HD Graphics, hangi oyunu açar bilmiyorum. İşlemcim i3-3240, 4 GB RAM ve 120 GB SSD'ye sahibim. Yardımcı olup tavsiyede bulunabilecek biri varsa sevinirim.

Hocam üyeliğiniz PC Game Pass değil mi?
Ultimate ise aslında internet bağlantınız iyise xCloud kullanabilirdiniz.

Ya yapmazsa, ya da yaparsa da kaç gün sürüyor iade banka kaç günde verir yani
Ya yapmazsa diye bişey olabilir mi ya? :) Öyle bir ihtimal yok. Sana seçenek sunuyor ya para iadesi ya da süresi bitene kadar kullan, yenilemeyi kapatalım sadece diyorlar. Para iadesini seçersen iade başlar. Bana ertesi gün gelmişti hemen. Ha ama yasal olarak bi süresi varsa bilmiyorum bir şey diyemem benim deneyimim olumlu olmuştu. Oradaki maddeleri iyice oku eğer geç yatmasıyla ilgili sorunun varsa.

Ya yapmazsa diye bişey olabilir mi ya? :) Öyle bir ihtimal yok. Sana seçenek sunuyor ya para iadesi ya da süresi bitene kadar kullan, yenilemeyi kapatalım sadece diyorlar. Para iadesini seçersen hemen yatar para bekletmez. Bana ertesi gün gelmişti hemen.
EyvAllah hocam teşekkür ederim, şimdi bi deneyeyim para da lazımdı şu ara valla bi çekti ciğerim söndü :D

EyvAllah hocam teşekkür ederim, şimdi bi deneyeyim para da lazımdı şu ara valla bi çekti ciğerim söndü :D
Araya haftasonu girdiği için haftaiçine sarkabilir iadenin gerçekleşmesi haberin olsun. Bir de yasal olarak bir süreleri olabilir işte ne bileyim 5-7 iş günü vs. Yazar zaten bilgi verir sana muhtemelen iade seçersen. Bir bakarsın.

Hocam üyeliğiniz PC Game Pass değil mi?
Ultimate ise aslında internet bağlantınız iyise xCloud kullanabilirdiniz.
Geforce Now kullanıyordum, bu PC'ye geçtiğimde ekran kartı 'olmadığı' için onu bile açmıyor sormayın oradan da 270 tl boşa gitti..

Araya haftasonu girdiği için haftaiçine sarkabilir iadenin gerçekleşmesi haberin olsun. Bir de yasal olarak bir süreleri olabilir işte ne bileyim 5-7 iş günü vs. Yazar zaten bilgi verir sana muhtemelen iade seçersen. Bir bakarsın.
Vaz mı geçsek ne yapsak ki şimdi ;D

Ayrıca bir de ekran kartı en azından var dedirtecek bir düşük denebilen 1000 tl ye bile varmayan dandik bir kart alasım var ama seçimimi hangi yönde yapsam geri dönüşü daha iyi olur diye merak ettim şimdi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı