Yanlışlıkla yoklama başvurusu yaptım

Subeye gideceğim umarim bu sefer yardimci olurlar. Baslarindan sağıyorlar zaten sinavim var bir de su askerlikle ugrasmak istemiyorum

Aynı şekilde ben de bilmeden başvurdum ama aile hekimi kilomdan dolayı dahiliye sevk etti vs. Haftaya sağlık kuruluna görüneceğim. Ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum 2020 mezunuyum. Telaşla gittim şubeye tecil yaptırdım. Ancak başvurum hala duruyor. Çözdüysen yardımcı olur musun ? @244756

Son düzenleme:
Aynı şekilde ben de bilmeden başvurdum ama aile hekimi kilomdan dolayı dahiliye sevk etti vs. Haftaya sağlık kuruluna görüneceğim. Ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum 2020 mezunuyum. Telaşla gittim şubeye tecil yaptırdım. Ancak başvurum hala duruyor. Çözdüysen yardımcı olur musun ? @244756
Ben iki sefer şubeye gittim öyle halledebildim. İlk gittiğimde tecilim kısa dönem çıktı askerliğe başvurduğum için ikinci sefer gittiğimde okul diploman ve 2 adet kopyası ile tekrardan 3 yıl tecil ettirebildim.

Ben de lise diploması ile tecilimi yaptım. 2024 e kadar tecil çıktı ama yoklama başvurum tamamlanmadan ben yaptım.(Telaşla gittim vs.) Tamamlandıktan sonra tecilim yanar mı ondan korkuyorum. Haftaya sağlık kuruluna görüneceğim. 1 sonraki haftada rapor çıkacak. Anca öyle tamamlayacağım. Ufak bir sorum daha var. Sen tecilini aldıktan sonra başvurun düştü mü sistemden ?(Herhangi bir sıkıntı yaratır mı?) Şimdiden teşekkür ederim. @244756

Son düzenleme:
Ben de lise diploması ile tecilimi yaptım. 2024 e kadar tecil çıktı ama yoklama başvurum tamamlanmadan ben yaptım.(Telaşla gittim vs.) Tamamlandıktan sonra tecilim yanar mı ondan korkuyorum. Haftaya sağlık kuruluna görüneceğim. 1 sonraki haftada rapor çıkacak. Anca öyle tamamlayacağım. Ufak bir sorum daha var. Sen tecilini aldıktan sonra başvurun düştü mü sistemden ?(Herhangi bir sıkıntı yaratır mı?) Şimdiden teşekkür ederim. @244756
Ben orda 2 defa tecil için gittikten önce yaptığım başvuru (başarıyla alındı 15 iş günü vs yazan) tekrar düzeltince otomatik kendi düzeldi ben ellemedim.

Arkadaşlar, yoklama kaçağısınız diye mesaj geldi bende tecil ettirmek isteyerek yanlışlıkla yoklama başvurusunu doldurup saglık ocagindan muayne oldum. Şubeye gittim belgelerimle oradaki memur bana yanlış islem yaptigini soyledi. Askerlik erteleme basvurusu yapmami soyledi ben de yaptim. Askerlik durum belgemi sorguladigimda 12/05/2022 tarihine kadar sonraya ilişigim olmadigini soyluyor. Haziran'da universite sinavina girecektim.

Bu işi nasıl hallettin reis? Ben de yoklama kaçağı gözüktüğüm için tecil ettirmek yerine bunu doldurdum. Belge de iptal edilmiyor. Yarın askerlik şubesine gideceğim de şube fark eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı