Şimdi direk 2 yil alamazmiyimKısa süreli tecil verilmiş tekrardan, biraz daha uğraştırması haricinde bir şey değişmez. Totalde o 2 seneyi verirler yine.
Şimdi direk 2 yil alamazmiyimKısa süreli tecil verilmiş tekrardan, biraz daha uğraştırması haricinde bir şey değişmez. Totalde o 2 seneyi verirler yine.
Şimdi tekrar kontrol ettim. Lise sonrası 3 seneye kadar tecil hakkı var. Tek seferde yapılabiliyor mu tekrardan bir sormakta fayda var.
Subeye gideceğim umarim bu sefer yardimci olurlar. Baslarindan sağıyorlar zaten sinavim var bir de su askerlikle ugrasmak istemiyorum
Ben iki sefer şubeye gittim öyle halledebildim. İlk gittiğimde tecilim kısa dönem çıktı askerliğe başvurduğum için ikinci sefer gittiğimde okul diploman ve 2 adet kopyası ile tekrardan 3 yıl tecil ettirebildim.Aynı şekilde ben de bilmeden başvurdum ama aile hekimi kilomdan dolayı dahiliye sevk etti vs. Haftaya sağlık kuruluna görüneceğim. Ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum 2020 mezunuyum. Telaşla gittim şubeye tecil yaptırdım. Ancak başvurum hala duruyor. Çözdüysen yardımcı olur musun ? @244756
Ben orda 2 defa tecil için gittikten önce yaptığım başvuru (başarıyla alındı 15 iş günü vs yazan) tekrar düzeltince otomatik kendi düzeldi ben ellemedim.Ben de lise diploması ile tecilimi yaptım. 2024 e kadar tecil çıktı ama yoklama başvurum tamamlanmadan ben yaptım.(Telaşla gittim vs.) Tamamlandıktan sonra tecilim yanar mı ondan korkuyorum. Haftaya sağlık kuruluna görüneceğim. 1 sonraki haftada rapor çıkacak. Anca öyle tamamlayacağım. Ufak bir sorum daha var. Sen tecilini aldıktan sonra başvurun düştü mü sistemden ?(Herhangi bir sıkıntı yaratır mı?) Şimdiden teşekkür ederim. @244756
Arkadaşlar, yoklama kaçağısınız diye mesaj geldi bende tecil ettirmek isteyerek yanlışlıkla yoklama başvurusunu doldurup saglık ocagindan muayne oldum. Şubeye gittim belgelerimle oradaki memur bana yanlış islem yaptigini soyledi. Askerlik erteleme basvurusu yapmami soyledi ben de yaptim. Askerlik durum belgemi sorguladigimda 12/05/2022 tarihine kadar sonraya ilişigim olmadigini soyluyor. Haziran'da universite sinavina girecektim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.