Yanmış Harddike Windows Kurmak

MuzY

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle şunu söyleyeyim durum biraz karışık. Eskiden kullandığım bir harddisk vardı ve orijinal bir Windows vardı içinde fakat o harddiskim yandı ben de yeni bir bilgisayar toplamaya niyetliydim. Geçici olarak başka bir harddiskte korsan Windows kullanarak devam ettim ve kullandığım Windows 7 idi ben de korsan Windows 7'yi Windows 10'a yükselttim fakat yeni bilgisayar topladığımda ne de olsa o Windows'u kurtarmaya ihtiyacım olacaktı bu konuda biraz derinlere inip araştırdım ve Windows lisansımızın Microsoft hesabımıza bağdaştığını öğrendim yanan harddiskim önceden Microsoft hesabına bağlıydı ve önceki orijinal lisansım Windows 10 Pro idi fakat şu anda Microsoft hesabıma girdim ve Microsoft hesabımda G31m-ES2l anakartına bağlı olan Windows 10 Home gözüküyor. Şu anda korsan kullandığım Windows 10 Home. Yani sanıyorsam önceden orada benim yanan harddiskimdeki orijinal Windows 10 vardı fakat şu anda korsan kullandığım Windows'u okuyor biliyorum eğer Windows 10'a yükseltmeseydim şu anda başka bir diske eski orijinal Windows kopyamı yükleyebilirdim fakat şu anda yaparsam korsan olanın verileri geçecek sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı